Hoštický substrát na paradajky 40l
Hoštický substrát na paradajky 40l

Hoštický substrát na paradajky 40l

Hoštický substrát pre paradajky, papriky a uhorky je vyrobený zo zmesi vytriedené svetlé a tmavé rašeliny, kvalitného vytriedeného zeleného kompostu, lávy a organických hnojív obsahujúcich všetky... Zobraziť celý popis »


Výrobca: FORESTINA
Model: 8493

Popis

Hoštický substrát pre paradajky, papriky a uhorky je vyrobený zo zmesi vytriedené svetlé a tmavé rašeliny, kvalitného vytriedeného zeleného kompostu, lávy a organických hnojív obsahujúcich všetky hlavné živiny i stopové prvky. Substrát neobsahuje minerálne (priemyselná) hnojivá. Pôdna reakcia je upravená jemne mletým dolomitickým vápencom.

Použitie:
Výhody substrátu:
• použité organické hnojivá sú vo forme granulátu, čo zaručuje oveľa efektívnejšieho rozmiestnenie hnojiva v substráte. Vďaka tomu je zaistený rovnomerný rast rastlín a tvorba koreňového systému.
• organické hnojivá sú vyrobené zo širokej škály vstupných surovín, čím je dosiahnuté rovnomerné a dlhodobé uvoľňovanie živín
• použité organické hnojivá podporujú rozvoj pôdne mikroflóry
• prítomnosť lávy má priaznivý vplyv na prevzdušnenie substrátu, čím sa zvyšuje prístup vzduchu ku koreňom rastlín. To priaznivo ovplyvňuje zakoreňovanie rastlín aj rozvoj koreňového systému.
• substrát obsahuje potrebné množstvo základných i mikroživín

ilustračné foto

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2007 - 2024 StavbaEU.sk