FORESTINA EXPERT Rýchly zásyp na opravu trávnych porastov 3v1 10 l
FORESTINA EXPERT Rýchly zásyp na opravu trávnych porastov 3v1 10 l

FORESTINA EXPERT Rýchly zásyp na opravu trávnych porastov 3v1 10 l

Expert Rýchly zásyp 3v1 patrí medzi revolučné výrobky na opravu trávnych plôch. Je vyrobený z kvalitného kokosového substrátu, trávneho osiva vybraných druhov rýchlo klíčiacich tráv a dvoch typov... Zobraziť celý popis »


Výrobca: FORESTINA
Model: 9670fo

Popis

Expert Rýchly zásyp 3v1 patrí medzi revolučné výrobky na opravu trávnych plôch. Je vyrobený z kvalitného kokosového substrátu, trávneho osiva vybraných druhov rýchlo klíčiacich tráv a dvoch typov hnojív obsahujúce živiny ako v minerálnej, tak i organickej forme. Kokosový substrát dobre zadržiava vodu a zároveň si udržiava optimálnu vzdušnosť, čo podporuje klíčenie a vzchádzanie tráv. Vďaka zvoleným hnojivám (kombinácia minerálne a organické formy živín) je dosiahnuté pozvoľného uvoľňovaniu živín. Týmto je zaistená ako potrebná výživa pre novo vzchádzajúce trávny porast, tak i výživa následná, ktorá priaznivo podporuje odnožovania tráv, čo vedie k vytvoreniu dobre zapojeného a hustého trávneho porastu. Zloženie substrátu zaisťuje vytvorenie ideálnych podmienok pre rýchle klíčenie a vzchádzanie trávneho osiva a tým je dosiahnuté rýchle obnovy chýbajúceho trávneho porastu.

Charakteristika:

Súprava na opravu poškodeného trávniku - balenie obsahuje špeciálny substrát, trávne osivá, organické a minerálne hnojivo.

Zloženie:
kokosový substrát - dobre zadržiava vodu a podporuje klíčenie tráv
trávne osivo
organické a minerálne hnojivo

Prednosti Expert Rýchly zásyp aneb Prečo použiť Expert Rýchly zásyp 3v1?
V trávniku sa často objavujú lysiny po zime, alebo je trávnik poškodený pohybom našich domácich maznáčikov. Preto riešime, ako tento problém čo najrýchlejšie vyriešiť a trávnik opraviť. Na opravu týchto miest už nepotrebujeme nakupovať extra substráty, trávnej zmesi alebo hnojivá, stačí použiť len vhodný výrobok ako napr. práve Expert Rýchly zásyp a jedným krokom poškodené miesto ľahko opravíme. Nový odolný trávnik vyrastie na poškodením mieste za veľmi krátku dobu. Použitie výrobkov typu Expert Rýchly zásyp je veľmi jednoduché, zvládne to hravo každý.

Použitie:
Najprv poškodené miesta v trávniku ľahko prekypríme. Potom nasypeme cca 3 - 4 mm vrstvu RÝCHLEHO zásypy, čo zodpovedá dávke cca 2 l/m2. V prípade, že je v trávniku vyhrabaná hlbšej diera napr. Od psa, použijeme na vyplnenie substrát vhodný pre trávniky a následne dosypeme RÝCHLY zasypať. Následne povrch ľahko utužíme a začneme pozvoľna zavlažovať, aby nedošlo k odplaveniu semien tráv. Opravené miesto udržiavame vlhké, kým tráva nevyrastie. Prvé kosenie trávnika na opravenom mieste vykonávame pri výške 8 až 10 cm, s ohľadom na hustotu porastu. Poškodené miesto je do 3 týždňov opravené v závislosti na klimatických podmienkach. Po vzklíčeniu semien tráv staráme o celý trávnik štandardným spôsobom (hnojenie, kosenie, zálievka atď.).

Dávkovanie:
> 2 l na 1 m2
Balenie 10 l vystačí cca na 5 m2 poškodeného trávnika.

Vhodné použitie:
Vyšliapaná miesta v trávniku - lysiny.
Vypálená tráva.
V trávniku poškodeným hrou detí.
V trávniku poškodeným pohybom domácich maznáčikov.
V trávniku napadnutým plesňou snežnou.
V trávnika po vyhrabanie machov.

Aplikačné poznámky:
Opravené miesto udržiavame vlhké, kým tráva nevyrastie.
Ak je farba opraveného miesta v trávniku svetlo hnedá, je potrebné miesto zaliať.

Hlavné termíny pre aplikáciu rýchleho zásypu:
apríl, máj, jún, júl, august, september, október

Upozornenie:
Tieto údaje sú len informatívne. Predajca neručí za škody spôsobené nesprávnym použitím substrátu.

ilustračné foto

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2007 - 2024 StavbaEU.sk