Forestina Profík Substrát pre modre hortenzie 15l
Forestina Profík Substrát pre modre hortenzie 15l

Forestina Profík Substrát pre modre hortenzie 15l

PROFÍK je rad profesionálnych výrobkov do ktorej patria ako hnojivá tak substráty. Substráty Forestina svojím zložením zodpovedajú najvyšším nárokom ako hobby pestovateľov, tak aj profesionálov, ... Zobraziť celý popis »


Výrobca: FORESTINA
Model: 1123013

Popis

PROFÍK je rad profesionálnych výrobkov do ktorej patria ako hnojivá tak substráty. Substráty Forestina svojím zložením zodpovedajú najvyšším nárokom ako hobby pestovateľov, tak aj profesionálov, pretože sa jedná o 100% substráty. Základom ucelenej rady je vždy zmes kvalitné biele a čierne rašeliny. Pomer oboch týchto hlavných častí a úprava pH sa potom riadi podľa účelu použitia a pre rôzne druhy rastlín sa k tomu pridávajú ďalšie doplnkové komponenty - čerstvý alebo sušený íl, kremičitý piesok, potrebné minerály atď. Každý substrát Forestina obsahuje primeranú dávku kvalitného minerálneho hnojiva, ktoré rastlinám poskytuje dostatočnú výživu na prvých 6 týždňov.

vlastnosti:

Substrát pre modré hortenzie patrí do radu profesionálnych substrátov PROFÍK a je určený pre pestovanie kyslomilných rastlín. Je pripravený zo zmesi vytriedené svetlé a tmavé rašeliny o hodnote pH 3,5 - 4,5. Substrát je obohatený hnojivom so základnými i stopovými živinami potrebnými pre rast rastlín. Substrát pre modré hortenzie obsahuje síran hlinitý podporujúce modré sfarbenie kvetov.

odporúčanie:
Po presadení rastlín sa neodporúča vystavovať tieto rastliny priamemu slnečnému žiareniu.

Hmotnosť balenia 15l:
cca 4,7 kg

Upozornenie:
Tieto údaje sú len informatívne. Predajca neručí za škody spôsobené nesprávnym použitím substrátu.

ilustračné foto

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2007 - 2024 StavbaEU.sk