Forestina Rašelina 60l
Forestina Rašelina 60l

Forestina Rašelina 60l

Substráty Forestina svojím zložením zodpovedajú najvyšším nárokom ako hobby pestovateľov, tak i profesionálov, pretože sa jedná o 100% substráty. Základom ucelenej rady je vždy zmes kvalitné biel... Zobraziť celý popis »


Výrobca: FORESTINA
Model: 1123009

Popis

Substráty Forestina svojím zložením zodpovedajú najvyšším nárokom ako hobby pestovateľov, tak i profesionálov, pretože sa jedná o 100% substráty. Základom ucelenej rady je vždy zmes kvalitné biele a čierne rašeliny. Pomer oboch týchto hlavných častí a úprava pH sa potom riadi podľa účelu použitia a pre rôzne druhy rastlín sa k tomu pridávajú ďalšie doplnkové komponenty - čerstvý alebo sušený íl, kremičitý piesok, potrebné minerály atď. Každý substrát Forestina obsahuje primeranú dávku kvalitného minerálneho hnojiva, ktoré rastlinám poskytuje dostatočnú výživu na prvých 6 týždňov.

vlastnosti:

pH 3 - 5
Vhodná k príprave pestovateľských substrátov.
Vhodná k úprave pôdnej reakcie.
Určená na pestovanie kyslomilných rastlín.
Obohacuje pôdu o humusové zložky.

použitie:
Rašelina je vhodná na prípravu rôznych rastových médií (podľa účelu odporúčame zmiešať so zeminou v danom pomere). Pri použití na záhony odporúčame zmiešať 40 - 80 l rašeliny s pôvodnou zeminou na ploche 10 m2. Dávkovanie je podmienené stupňom odľahčenie pôdy a jej kyslosti. Pri príprave pestovateľských substrátov je potreba zmiešať zeminu s rašelinou 1: 1, doplniť živiny a upraviť pH. Rašelina je čisto organický produkt, nemá upravené pH a nemá pridanej živiny. Preto je potreba pestované rastliny pravidelne prihnojovať vhodným hnojivom. Rašelina nie je vhodná na pestovanie vápnomilných rastlín.

Hmotnosť balenia 60l:
cca 22,5 kg

Upozornenie:
Tieto údaje sú len informatívne. Predajca neručí za škody spôsobené nesprávnym použitím substrátu.

ilustračné foto

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2007 - 2024 StavbaEU.sk