Substrát pre paradajky, papriky, uhorky, 40l
Substrát pre paradajky, papriky, uhorky, 40l

Substrát pre paradajky, papriky, uhorky, 40l

Substrát pre paradajky, papriky a uhorky je pripravený zo zmesi triedené svetlé a tmavé rašeliny a čerstvého ílu s prídavkom kompostu. Je obohatený základné dávkou kvalitného zásobného hnojivá s ... Zobraziť celý popis »


Výrobca: FORESTINA
Model: 249000200

Popis

Substrát pre paradajky, papriky a uhorky je pripravený zo zmesi triedené svetlé a tmavé rašeliny a čerstvého ílu s prídavkom kompostu. Je obohatený základné dávkou kvalitného zásobného hnojivá s obsahom nevyhnutných stopových prvkov. Toto unikátne zloženie substrátu zaisťuje optimálne prevzdušnenie koreňového balu a zvyšuje jeho schopnosť maximálne prijímať obsiahnuté živiny. Priaznivé vlastnosti substrátu prispievajú k zdarnému vývoju rastlín, nasadenie kvetov a následne k bohatej úrode.

použitia:
Substrát pre paradajky, papriky a uhorky je určený pre pestovanie uvedených plodín najmä v pestovateľských nádobách (kvetináčoch, kvetináčoch, miskách a pod.) Alebo na záhonoch a v skleníkoch. Pred naplnením kvetináča, kvetináče alebo inej vhodnej nádoby substrátom nasypeme na dno nádoby primeranú drenážnu vrstvu keramzitu. Tým je regulovaný odtok vody a zaručené dostatočné prevzdušnenie koreňov, potom nasypeme trochu substrátu, rastlinu zasadíme a nádobu substrátom doplníme a substrát zľahka pritlačíme. Pri vysádzaní rastlín na záhonoch av skleníkoch vyhĺbime primeranú jamku, zasadíme rastlinu a priestor substrátom vyplníme. V oboch prípadoch rastliny pravidelne zalievame a po 6 týždňoch (po vyčerpaní zásoby hnojivá v substráte) začneme s pravidelným prihnojovaním.

ilustračné foto

Pred použitím si prečítajte údaje na obale a pripojené informácie o prípravku. Produkt je klasifikovaný ako nebezpečný podľa nariadenia 1272/2008 CLP.

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2007 - 2024 StavbaEU.sk