GARDENA ClickUp! Vtáčí kúpeľ 11420-20
GARDENA ClickUp! Vtáčí kúpeľ 11420-20 GARDENA ClickUp! Vtáčí kúpeľ 11420-20 GARDENA ClickUp! Vtáčí kúpeľ 11420-20

GARDENA ClickUp! Vtáčí kúpeľ 11420-20

ClickUp! Celoročný lifestyle systemCeloročný lifestyle systém ClickUp! je flexibilný dekoračný systém. Pomocou ľahko upevniteľného stojanového prvku je možné jednoducho a individuálne vybaviť vla... Zobraziť celý popis »


Výrobca: GARDENA
Model: 11420-20

Popis

ClickUp! Celoročný lifestyle system
Celoročný lifestyle systém ClickUp! je flexibilný dekoračný systém. Pomocou ľahko upevniteľného stojanového prvku je možné jednoducho a individuálne vybaviť vlastnú záhradu alebo dokonca balkón radom dekoratívnych prvkov v jednotlivých ročných obdobiach.

Flexibilný a stabilný
Vďaka praktickej prípojke na jedno kliknutie je možné vtáčiu kúpeľ ClickUp! ľahko pripojiť na násadu ClickUp! alebo na upevnenie na balkón ClickUp! a kedykoľvek ju opäť sňať. Spojenie medzi týmito dvoma prvkami je extrémne stabilné a bez kývania.

Štýlový dizajn v špičkovej kvalite
Vtáčia kúpeľ zaujme moderným a elegantným dizajnom v prémiovej kvalite. Miska je vyrobená z kvalitného plastu odolného voči UV žiareniu a mrazu.

Priemer 25 cm
Vtáčia kúpeľ má priemer 25 cm a ponúka tak dostatok priestoru pre rôzne pôvodné domáce vtáky, ako sú vrabce, červienky, pinky alebo sýkorky.

ilustračné foto

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2007 - 2024 StavbaEU.sk