Prosperplast BIRDYFEED ROUND krmítko pre vtáky 29,4cm antracit IBFR
Prosperplast BIRDYFEED ROUND krmítko pre vtáky 29,4cm antracit IBFR Prosperplast BIRDYFEED ROUND krmítko pre vtáky 29,4cm antracit IBFR Prosperplast BIRDYFEED ROUND krmítko pre vtáky 29,4cm antracit IBFR

Prosperplast BIRDYFEED ROUND krmítko pre vtáky 29,4cm antracit IBFR

Konštrukcia kŕmidiel vám umožní ich ľubovoľné umiestnenie. Môžete ich zavesiť za nerezové lanko s karabínou (súčasťou balenia), pripevniť na kôl. Ľahko tak nájdete miesto, ktoré dravcom znemožní ... Zobraziť celý popis »


Výrobca: PROSPERPLAST
Model: IBFR-S433

Popis

Konštrukcia kŕmidiel vám umožní ich ľubovoľné umiestnenie. Môžete ich zavesiť za nerezové lanko s karabínou (súčasťou balenia), pripevniť na kôl. Ľahko tak nájdete miesto, ktoré dravcom znemožní útok na vtáčiky. Kŕmidlo s veľkou nádobou na rôzne veľké zrno.
Kŕmidla vznikla pre tých, ktorí chcú prikrmovať vtáčiky a uľahčiť im prežitie v mrazivom zimnom počasí. Pozorovanie vtáctva v ktoromkoľvek ročnom období je skvelým spôsobom, ako naučiť deti myslieť proekologicky. Vtáky, ktoré takto prilákate na záhradu, vám pozbierajú aj veľa škodlivého hmyzu. Šikmá strieška chráni kŕmenie pred dažďom a snehom. Kŕmidlá majú dekoratívny vzhľad a ich jednoduchá konštrukcia umožňuje jednoduchú údržbu.

Parametre:
- Dĺžka: 29.4 cm
- Šírka: 25.8 cm
- Výška: 12.2 cm
- Hmotnosť: 237 g
- Materiál: Plast
- Farba: antracit
- Kód farby: S433

ilustračné foto

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2007 - 2024 StavbaEU.sk