GARDENA Combisystem vešiak na náradie, 78 cm 3501-20
GARDENA Combisystem vešiak na náradie, 78 cm 3501-20 GARDENA Combisystem vešiak na náradie, 78 cm 3501-20 GARDENA Combisystem vešiak na náradie, 78 cm 3501-20

GARDENA Combisystem vešiak na náradie, 78 cm 3501-20

Keď má všetko svoje miesto, je každá práca jednoduchšia. GARDENA vešiak na náradie sa priskrutkuje na stenu a je prínosom pre každého, kto má rád poriadok. Vešiak na náradie sa skladá z hliníkové... Zobraziť celý popis »


Výrobca: GARDENA
Model: 03501-20

Popis

Keď má všetko svoje miesto, je každá práca jednoduchšia. GARDENA vešiak na náradie sa priskrutkuje na stenu a je prínosom pre každého, kto má rád poriadok. Vešiak na náradie sa skladá z hliníkového rámu s držiakmi z plastu, vystuženého sklenenými vláknami a z pozinkovaných oceľových úchytiek s protišmykovým opláštením pre bezpečné skladovanie násad s priemerom 18 až 40 mm. Náradie pre dom a záhradu, koncové nástroje combisystem (napr. Metly, hrable, motyky, atď.), Prípojky Original GARDENA systému (napr. Postrekovače, zavlažovače) alebo ďalšie príslušenstvo (napr. Nožnice s pútkom) možno skladovať dostupným spôsobom a úsporne. Všetko nájdete na prvý pohľad a náradie je ľahko prístupné. Podľa vlastných potrieb môžete kombinovať všetky nástroje a produkty tak, aby vám to čo najviac vyhovovalo. Je to chytré, zábavné a uľahčuje to prácu na záhrade. Budete mať systém pri uskladnení záhradného náradia a ešte viac si zjednodušíte každodennú prácu na záhrade. Každý držiak možno zaťažiť max. 10 kg. Kompletný vešiak na náradie má celkovú nosnosť až 60 kg. Vešiak na náradie je dodávaný so skrutkami a hmoždinkami.

parametre:
- Strmeň vhodný pre priemery: ø od 18 - 40 mm
- Celkové zaťaženie jedného držiaku: max. 10 kg
- Celkové zaťaženie kompletného vešiaku na náradie: max. 60 kg
- Šírka: 78 cm
- Kompletne so skrutkami a hmoždinkami
- Materiály: Hliníková lišta s držiakmi z plastu, zosilneného skleneným
vláknom. Pozinkované oceľové ramienko s nekĺzavým opláštením

ilustračné foto

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2007 - 2024 StavbaEU.sk