GARDENA Combisystem Drobné náradie s kanvou 8966-30
GARDENA Combisystem Drobné náradie s kanvou 8966-30 GARDENA Combisystem Drobné náradie s kanvou 8966-30 GARDENA Combisystem Drobné náradie s kanvou 8966-30 GARDENA Combisystem Drobné náradie s kanvou 8966-30 GARDENA Combisystem Drobné náradie s kanvou 8966-30 GARDENA Combisystem Drobné náradie s kanvou 8966-30

GARDENA Combisystem Drobné náradie s kanvou 8966-30

Táto praktická sada predstavuje perfektný štart do sveta GARDENA drobného náradia. Obsahuje multifunkčný kanva s mnohými možnosťami použitia, napríklad pre zalévání pôdy alebo pre zavlažovanie. T... Zobraziť celý popis »


Výrobca: GARDENA
Model: 8966-30

Popis

Táto praktická sada predstavuje perfektný štart do sveta GARDENA drobného náradia. Obsahuje multifunkčný kanva s mnohými možnosťami použitia, napríklad pre zalévání pôdy alebo pre zavlažovanie. Táto sada ďalej zahŕňa kvetinovú lopatku, záhradné nožnice a pár rukavíc pre stávkovanie a prácu s pôdou.

- Multifunkčné zavlažovacie kanva
Pevná plastová multifunkčná kanva sa dá použiť ako kompaktný zavlažovacie kanva alebo na naberanie zeminy.

- Kvetinová lopatka Classic
GARDENA kvetinová lopatka Classic je optimálnym nástrojom pre stávkovanie a presádzanie rastlín v kvetinových debničkách, kvetináčoch a na záhonoch.

- Nožnice Classic
GARDENA nožnice Classic sú predovšetkým vhodné na strihanie kvetín a čerstvých, mladých výhonkov. Sú vybavené horným nožom s nepriľnavým povlakom a spodným nožom vyrobeným z nehrdzavejúcej ocele. Ergonomicky tvarované rukoväte zaručujú pohodlie pri manipulácii. Vrátane žliabku pre odvod miazgy, integrovaného odrezávača drôtu a jednoručného bezpečnostného uzáveru. Maximálny priemer strihu je 20 mm.

- Rukavice pre stávkovanie a práca s pôdou
GARDENA rukavice pre stávkovanie a práca s pôdou poskytujú špeciálnu ochranu rúk pri sadení, predovšetkým pri práci s vlhkou pôdou. Latexový povlak na dlaniach a na špičkách prstov dokonale a po celú dobu práce chráni ruky pred vlhkosťou a nečistotami. Elastická pletenina zaručuje perfektný tvar, maximálne pohodlie pri nosení a priedušnosť. Znamená to, že sa ruky nepotí! Veľkosť 8 / M.

súčasťou:
- Multifunkčné zavlažovacie kanva
- Kvetinová lopatka Classic
- Nožnice Classic
- Rukavice pre stávkovanie a práca s pôdou

ilustračné foto

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2007 - 2024 StavbaEU.sk