Gardena NOVINKA rýľ Terraline, rukoväť D 3771-24
Gardena NOVINKA rýľ Terraline, rukoväť D 3771-24 Gardena NOVINKA rýľ Terraline, rukoväť D 3771-24 Gardena NOVINKA rýľ Terraline, rukoväť D 3771-24

Gardena NOVINKA rýľ Terraline, rukoväť D 3771-24

GARDENA rýľ Terraline, rukoväť D 3771-24 GARDENA Terraline ™ je rýľ, ktorý zaručuje pohodlnú a bezpečnú prácu pri rytie, kopanie, kyprenie a presádzanie. Extra široká a ergonomicky tvarovaná ruk... Zobraziť celý popis »


Model: 3771-24

Popis

GARDENA rýľ Terraline, rukoväť D 3771-24

GARDENA Terraline ™ je rýľ, ktorý zaručuje pohodlnú a bezpečnú prácu pri rytie, kopanie, kyprenie a presádzanie. Extra široká a ergonomicky tvarovaná rukoväť v tvare D s prvkami z mäkčeného plastu je veľmi pohodlná pre držanie oboma rukami. Kopanie je oveľa jednoduchšie. Extra veľká stúpačky s pevným profilom umožňujú dobré pôsobenia sily a znižujú riziko zranenia pri neúmyselnom skĺznutiu. Ďalšie plus rýle Terraline ™ je tlmič nárazov Softec ™, ktorý je veľmi šetrný ku kĺbom a bol prihlásený na patentovanie. Spätný náraz pri kopaní sa redukuje, napr keď narazíte na kameň alebo na silné korene. Tvar rukoväte je tiež ideálny: profil rukoväte v tvare kvapky zaisťuje, že sa rukoväť dobre drží a zabraňuje nežiaducemu skĺzavaniu. Izolačné plastové opláštenie chráni pred chladom a umožňuje príjemnú prácu bez skĺzavaniu. Optimálny uhol rukoväte noža garantuje ergonomickú prácu. Čepeľ rýľa je vyrobená z odolnej, kvalitnej tvrdenej ocele s vysoko kvalitnou povrchovou úpravou. Celková dĺžka rýle je 117 cm. Vysoká kvalita znamená dlhú životnosť.

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2007 - 2024 StavbaEU.sk