GARDENA rycie vidly Terraline, rukoväť T , 3781-20
GARDENA rycie vidly Terraline, rukoväť T , 3781-20 GARDENA rycie vidly Terraline, rukoväť T , 3781-20 GARDENA rycie vidly Terraline, rukoväť T , 3781-20 GARDENA rycie vidly Terraline, rukoväť T , 3781-20

GARDENA rycie vidly Terraline, rukoväť T , 3781-20

GARDENA rycie vidly Terraline, rukoväť T 3781-20 GARDENA rycie vidly Terraline ™ sú cenným pomocníkom pri výsadbe a rytí, ktoré šetrí korene, pri kopaní a kyprenie pôdy. Extra široká a ergonomic... Zobraziť celý popis »


Výrobca: GARDENA
Model: 3781-20

Popis

GARDENA rycie vidly Terraline, rukoväť T 3781-20

GARDENA rycie vidly Terraline ™ sú cenným pomocníkom pri výsadbe a rytí, ktoré šetrí korene, pri kopaní a kyprenie pôdy. Extra široká a ergonomicky tvarovaná rukoväť v tvare T s prvkami z mäkčeného plastu je veľmi pohodlná pre držanie oboma rukami. Stávkovanie a okopávanie rastlín je oveľa jednoduchšie. Extra veľké stúpadlá so širokým okrajom umožňujú dobré pôsobenie sily a znižujú riziko zranenia pri neúmyselnom skĺznutiu. Ďalším plusom rycích vidlice Terraline ™ je tlmič Softec ™, ktorý je veľmi šetrný ku kĺbom a bol prihlásený na patentovanie. Spätný náraz pri rytí je redukovaný, napr. Keď narazíte na kameň alebo na silné korene. Tvar rukoväte je tiež ideálny: profil rukoväte v tvare kvapky zaisťuje, že sa rukoväť dobre drží a zabraňuje nežiaducemu skĺzavaniu. Izolačné plastová objímka chráni pred chladom a umožňuje príjemnú, protišmykovú manipuláciu. Štyri pevné špicaté hroty sú z kalenej ocele s vysoko kvalitnou povrchovou úpravou. Celková dĺžka rycích vidlice je 117 cm.

ilustračné foto

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2007 - 2024 StavbaEU.sk