AL-KO HIGHLINE 51.8 SP-A Benzínová kosačka 51cm 119843
AL-KO HIGHLINE 51.8 SP-A Benzínová kosačka 51cm 119843

AL-KO HIGHLINE 51.8 SP-A Benzínová kosačka 51cm 119843

- Jednorýchlostný pohon kolies - Veľký záber pre efektívnu prácu - Ergonomicky tvarované madlo - Veľká XXL kolesá pre ľahký pohyb v tráve - Pohodlné centrálne nastavenie výšky kosenia Technické ... Zobraziť celý popis »


Model: 119843

Popis

- Jednorýchlostný pohon kolies
- Veľký záber pre efektívnu prácu
- Ergonomicky tvarované madlo
- Veľká XXL kolesá pre ľahký pohyb v tráve
- Pohodlné centrálne nastavenie výšky kosenia

Technické parametre:
- Produktový rad: Highline
- Vyrobené: Rakúsko
- Obsah zberného koša: 70 l
- Funkcia: 4inOnefunction
- Funkcia: Kosenie, Zbieranie, Mulčovanie, Bočné vyhadzovanie
- Zdvihový objem: 139 ccm
- Príkon: 2,1 kW
- Telo kosačky: oceľový plech
- Výrobca motora: AL-KO Motor
- Pohon kolies: jednorýchlostný
- O Kol: 200/280
- Kolesá s guličkovými ložiskami: áno
- Pracovná šírka: 51 cm
- Výška strihu: 30-80 mm
- Nastavenie pracovnej výšky: centrálne, 7 polôh
- Ot./min: 2 850
- Hmotnosť cca: 35 kg
-Objem nádrže 0,9 l
Vysoký stupeň inovácie a moderný dizajn. To všetko v sebe spájajú kosačky radu Highline a sú preto Vaším ideálnym partnerom v starostlivosti o trávnik.

Benzínová kosačka 51.8 SP-A Highline
Moderná a komfortná, tak sa prezentuje benzínová rotačná kosačka 51.8 SP-A Highline od firmy AL-KO. Vyvinutá v Nemecku a vyrobená v Rakúsku ponúka táto kosačka najvyššiu kvalitu. Vďaka modernému dizajnu sa nestratí v žiadnej záhrade. Vďaka kvalitným komponentom a použitým materiálom je zaručená dlhá životnosť kosačky. S kosačkou radu "Highline" sa stane kosenie trávy radosťou.

Technické detaily 51.8 SP-A Highline
S šírkou záberu 51 cm sa 51.8 SP-A Highline postará bez problémov o efektívne pokosenie aj väčších trávnatých plôch - až do veľkosti ca 1800 m2. Pomocou centrálneho nastavenia výšky kosenia jednoducho jednou pákou nastavíte výšku v rozsahu 30 - 80 mm. Benzínový motor značky AL-KO PRO o výkone 2,1 KW s horným rozvodom ventilov ponúka mimoriadne vysokú účinnosť, ktorá sa prejaví vyšším výkonom a nižšou spotrebou paliva. Spolu s veľkými XXL kolesami sa postará o bezproblémové a pohodlné pokosenie Vašej záhrady. Vďaka funkcii 4v1 ponúka táto kosačka okrem pokoseniu a zberu do koša tiež mulčovanie a bočné vyhadzovanie. Komfort obsluhy ďalej zvyšujú ergonomicky tvarované madlo a jednorýchlostný pohon kolies. O efektívne naplnenie koša sa postará extra vysoký vyhadzovací otvor kosačky s technológiou MaxAirflow spolu s veľkým zberným košom o objeme 70 l s ukazovateľom stavu naplnenia. Vďaka optimálnemu naplneniu koša je jeho kapacita plne využitá a tým je treba menej často zastavovať prácu kvôli jeho vyprázdneniu.

ilustračné foto

Dokumenty

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2007 - 2024 StavbaEU.sk