GARDENA ClassicCut akumulátorové nožnice na trávu a kríky, 3,6V/1,45Ah, šírka záberu 8 cm
GARDENA ClassicCut akumulátorové nožnice na trávu a kríky, 3,6V/1,45Ah, šírka záberu 8 cm GARDENA ClassicCut akumulátorové nožnice na trávu a kríky, 3,6V/1,45Ah, šírka záberu 8 cm GARDENA ClassicCut akumulátorové nožnice na trávu a kríky, 3,6V/1,45Ah, šírka záberu 8 cm GARDENA ClassicCut akumulátorové nožnice na trávu a kríky, 3,6V/1,45Ah, šírka záberu 8 cm GARDENA ClassicCut akumulátorové nožnice na trávu a kríky, 3,6V/1,45Ah, šírka záberu 8 cm GARDENA ClassicCut akumulátorové nožnice na trávu a kríky, 3,6V/1,45Ah, šírka záberu 8 cm

GARDENA ClassicCut akumulátorové nožnice na trávu a kríky, 3,6V/1,45Ah, šírka záberu 8 cm

S akumulátorovými nožnicami na trávu a kríky ClassicCut - sada od spoločnosti GARDENA môžete pohodlne strihať okraje trávnika bez prívodnej šnúry. Súčasťou dodávky sú dva nože (nôž na trávu so ší... Zobraziť celý popis »


Výrobca: GARDENA
Model: 8887-20

Popis

S akumulátorovými nožnicami na trávu a kríky ClassicCut - sada od spoločnosti GARDENA môžete pohodlne strihať okraje trávnika bez prívodnej šnúry. Súčasťou dodávky sú dva nože (nôž na trávu so šírkou 8 cm a nôž na kríky s dĺžkou 12,5 cm), akumulátorové nožnice sa preto dajú používať aj na tvarovanie kríkov. Nože možno vymeniť bez použitia náradia; je to obzvlášť jednoduché, rýchle a bezpečné. Vďaka vysokému výkonu, ktorý nožniciam dodáva vymeniteľný lítium-iónový akumulátor s nenáročnou údržbou, je práca účinná a jednoduchá. Vďaka ergonomickej rukoväti sa nožnice na trávu veľmi dobre držia a výkonný akumulátor zaručuje skvelé výsledky strihu. Vymeniteľné kvalitné nože sú presne brúsené a opatrené povlakom proti zachytávaniu rastlinných zvyškov. Súčasťou balenia je nabíjačka a chránič nožov pre bezpečné skladovanie. Pre pohodlné strihanie okrajov trávnikov bez ohýbania možno nožnice dovybaviť teleskopickou násadou pre prácu vo vzpriamenej polohe.

Technické parametre:
- Napätie batérie: 3,6 V
- Kapacita batérie: 1,45 Ah
- Doba nabíjania cca: 6 h
- Typ batérie: Lion
- Doba prevádzky: 45 min
- Šírka záberu: 8 cm
- Max. dĺžka rezu: 125 mm
- Hmotnosť: 0,85 kg

Obsah balenia: 1 x akumulátorové nožnice na kríky ClassicCut, 1 x nože na trávu a tvarovanie kríkov 8 cm, 1 x nože na kríky 12,5 cm.

ilustračné foto

Dokumenty

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2007 - 2024 StavbaEU.sk