EXTOL INDUSTRIAL Aku záhradné fukár, BRUSHLESS, 40V Li-ion,bez batérie a nabíjačky 8795671
EXTOL INDUSTRIAL Aku záhradné fukár, BRUSHLESS, 40V Li-ion,bez batérie a nabíjačky 8795671 EXTOL INDUSTRIAL Aku záhradné fukár, BRUSHLESS, 40V Li-ion,bez batérie a nabíjačky 8795671 EXTOL INDUSTRIAL Aku záhradné fukár, BRUSHLESS, 40V Li-ion,bez batérie a nabíjačky 8795671 EXTOL INDUSTRIAL Aku záhradné fukár, BRUSHLESS, 40V Li-ion,bez batérie a nabíjačky 8795671

EXTOL INDUSTRIAL Aku záhradné fukár, BRUSHLESS, 40V Li-ion,bez batérie a nabíjačky 8795671

Záhradný aku fukár je užitočným doplnkom k sortimentu záhradného aku náradia. Ktorý je určený na udržiavanie čistoty trávnika, terasy, záhradného chodníka pod. Od nečistôt. Vyfukovačom možno z tr... Zobraziť celý popis »


Výrobca: EXTOL
Model: 8795671

Popis

Záhradný aku fukár je užitočným doplnkom k sortimentu záhradného aku náradia. Ktorý je určený na udržiavanie čistoty trávnika, terasy, záhradného chodníka pod. Od nečistôt. Vyfukovačom možno z trávnika bez námahy odstrániť lístie, z chodníka odstrániť zvyšky trávy po kosenie trávnika alebo ihličia apod. Fukar má niekoľko rýchlosťou a pre naozaj veľký výkon je vybavený tlačidlom TURBO, ktoré krátkodobo zvýši výkon na maximum.
Aku fukár spája výhody elektrických dúchadiel - nízky hluk a hmotnosť, jednoduchosť obsluhy a údržby so slobodou pohybu benzínových dúchadiel. Fukar je poháňaný najmodernejším "brushless" motorom. Tento nový typ motora má vyššiu životnosť, je výkonnejší a má menšiu spotrebu el. Energie ako klasické motory s uhlíkovými kefami. Zdrojom energie je kvalitné batérie Li-ion 40V s kapacitou 2500mAh obsahujúce kvalitné články Samsung. vďaka Li-ion akumulátora je možné skrutkovač kedykoľvek dobíjať, bez toho aby sa tým znižovala kapacita akumulátora. Li-ion akumulátor tiež stráca energiu vplyvom samovybíjania veľmi pomaly a vydržia dlho nabitý.

hlavné prednosti
- jemná regulácia intenzity vyfúkavanie
- TURBO režim pre intenzívne vyfúkavanie
- pogumovaná rukoväť pre príjemné držanie a komfort pri práci
- vďaka nízkej hmotnosti môžu fukár ľahko používať aj ženy

Technické parametre:
- batérie: 40V, Li-ion
- kapacita batérie: 2500mAh
- prietok vzduchu: 426/672 / 816m3 / h
- rýchlosť prietoku vzduchu: 72-147km / h
- výdrž: minimálne 30min účinného fúkania v kombinácii rôznych prevádzkových nastavený
- hmotnosť (s batériou): 3,3 kg


ILUSTRAČNÉ FOTO

Dokumenty

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2007 - 2024 StavbaEU.sk