AL-KO BC 225 B Benzínový krovinorez 0,7kW, 41cm 113253
AL-KO BC 225 B Benzínový krovinorez 0,7kW, 41cm 113253

AL-KO BC 225 B Benzínový krovinorez 0,7kW, 41cm 113253

- Ľahká, šikovná motorová kosa na nezávislú prácu - 2-taktný motor s ľahkým štartom pomocou lanka - Bezpečné, precízne vedenie vďaka nastaviteľnému držadlu typu „bike“ a nosnému popruhu s ochrano... Zobraziť celý popis »


Výrobca: AL-KO
Model: 113253

Popis

- Ľahká, šikovná motorová kosa na nezávislú prácu
- 2-taktný motor s ľahkým štartom pomocou lanka
- Bezpečné, precízne vedenie vďaka nastaviteľnému držadlu typu „bike“ a nosnému popruhu s ochranou bokov
- Cievka so strunou & robustný kovový trojzubec v dodávke
- Ideálny na čistenie od krovia a trávy, ako aj na kosenie popri múroch, plotoch a iných prekážkach

Technické údaje:
- Obj.č.: 113253
- EAN: 4003718051711
- Produktová rada: Comfort
- Pracovná šírka: 41 cm / Čepeľ noža 25 cm
- Prevádzkový režim: Benzin 2-Takt Gemisch
- Zmiešavací pomer palivovej zmesi: 1:30 - 1:50
- Nastavenie struny: TippAutomatik
- Rukoväť: Aluminium
- Objem valcov: 25 ccm
- Výkon: 0,7 kW
- Motor: 2-Takt
- Popruh: áno
- Hmotnosť cca.: 5 kg

Výkonné kosenie pri bezpečnom vedení a nízkej hmotnosti. To je charakteristické pre základné modely medzi benzínovými motorovými kosami AL-KO, naše šikovné kompaktné produkty v kategórii kosenie trávy.

Benzínový krovinorez AL-KO BC 225 B – flexibilné kompaktné riešenie pre náročných
Kosiť nezávisle, kde chcete: AL-KO BC 225 B presviedča efektívnymi výsledkami kosenia v osvedčenej kvalite AL-KO. Tento základný model medzi benzínovými krovinorezmi so šírkou záberu podľa výberu 41 cm (struna) alebo 25 cm (nôž )robí svoju prácu vo väčších záhradách, na lúkach, vo svahoch a v nepravidelných častiach Vášho pozemku bez kábla a času potrebného na nabitie akumulátora. Pracujte s týmto krovinorezom tam, kde Vaša kosačka naráža na svoje limity.
Nízka hmotnosť, nastaviteľné držadlo typu „bike“ (držadlo B) a pohodlná Tipp-automatika (okrem prevádzky s nožom) pre vždy optimálnu dĺžku struny zaručujú bezpečnú a jednoduchú manipuláciu s kosou. Extra bezpečnosť a ľahkú manipuláciu poskytuje nosný popruh s ochranou bokov.


Technické detaily AL-KO BC 225 B
S touto motorovou kosou s 0,7 kW 2-taktným motorom najnovšej generácie s ľahkým štartom disponujete silným pomocníkom, ktorý budete aj ako začiatočník alebo hobby- záhradník obsluhovať ľahko a bezpečne. Vďaka jeho sile si poradíte v každom teréne – či už na veľkých plochách trávnika, vo vysokej tráve, pri živých plotoch alebo v kroví.
Optimálna flexibilita vďaka vymeniteľnej hlavici: šetrnú strunovú hlavicu so šírkou záberu 41 cm možno obratom ruky nahradiť priloženým 25 cm kovovým nožom – pre ľahký postup aj v ťažkom teréne! Nízka hmotnosť iba 5,9 kg a jednoduchá manipulácia s ergonomickým mäkkým držadlom zaručujú efektívnu prácu a rýchle výsledky kosenia na ploche ako aj popri plotoch a múroch. Pomocou Tipp- automatiky ľahko nastavíte optimálnu dĺžku struny počas kosenia tak, že jednoducho klepnete hlavicou vyžínača o zem (okrem prevádzky s nožom).
Nezávislosť od času potrebného na nabitie akumulátora a od spleti káblov – Vaše plus na veľkých trávnikoch a na odľahlých plochách.
Pre Vašu bezpečnosť : aj keď má BC 225 B benzínový motor, môžu s ním aj hobby- záhradníci a začiatočníci vďaka jeho ergonomickej konštrukcii, optimálnemu rozloženiu hmotnosti a pohodlným držadlám ľahko manipulovať.
Poznámka: údaje o veľkosti plochy sa môžu líšiť v závislosti od charakteru koseného materiálu (výška trávy, hustota trávy, stupeň vlhkosti, atď.).

ilustračné foto

Dokumenty

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2007 - 2024 StavbaEU.sk