AL-KO ROBOLINHO 2000 E Robotická kosačka 127528
AL-KO ROBOLINHO 2000 E Robotická kosačka 127528 AL-KO ROBOLINHO 2000 E Robotická kosačka 127528

AL-KO ROBOLINHO 2000 E Robotická kosačka 127528

- Seče úplne automaticky plochy do maximálnej veľkosti 2000 m2 - Bezpečnostné senzory zabraňujú zraneniu obsluhy a krádeži - Jednoduchá inštalácia a obsluha - Efektívne štvorbritvová žacie systém... Zobraziť celý popis »


Výrobca: AL-KO
Model: 127528

Popis

- Seče úplne automaticky plochy do maximálnej veľkosti 2000 m2
- Bezpečnostné senzory zabraňujú zraneniu obsluhy a krádeži
- Jednoduchá inštalácia a obsluha
- Efektívne štvorbritvová žacie systém
- Integrovaný dažďový senzor

Technické údaje
- Typ AKU batérie: 4.4 Ah / 25.2 V
- Pracovná šírka v cm: 23
- Výška strihu: 25-55 mm
- Maximálna stúpavosť: 45%
- Doba chodu / nabíjania akumulátora až: 180/170 min
- Dažďové čidlo: Áno
- Voliteľné nástupné body: 9 St.

Efektívne a výkonný. Robolinho® 2000 E stará o Vašej záhradu plne automaticky. Vďaka pokročilým technológiám získate nielen perfektne pokosený trávnik, ale aj veľa voľného času.

Pomocník v starostlivosti o Vašej záhradu - Robolinho® 2000 E
Robolinho® 2000 E bolo vyvinuté našimi inžiniermi v Nemecku, vyrobené v našom závode v Rakúsku - tým je pre našich zákazníkov zaistená maximálna možná kvalita výrobkov firmy AL-KO. Kvalitné komponenty a pokročilá technika robia z automatickej kosačky Robolinho® spoľahlivého pomocníka v každodennej starostlivosti o Vašej záhradu. Vďaka jednoduchej inštalácii sú ako robotická kosačka, tak aj základňa veľmi rýchlo pripravené na použitie. Pokročilá technológia a intuitívne ovládanie cez prehľadný displej Vám uľahčí starostlivosť o trávnik, kdekoľvek a kedykoľvek.

Technické detaily Robolinho® 2000 E
Inteligentné starostlivosť o záhradu sa vďaka Robolinho® 2000 E stáva súčasnosťou. Bezhlučná a bezemisné prevádzka je u tejto robotické kosačky zaistený elektromotorom, ktorému dodáva energiu Li-Ion akumulátor s napätím 25,2 V a kapacite 4,4 Ah. Vďaka tomu môže byť robotická kosačka v prevádzke aj v husto obývanej zástavbe, v ktorúkoľvek dennú dobu. Pokročilá technológia pohybu kosačky a šírka záberu 23 cm sa postarajú o efektívnu starostlivosť o trávnik až do veľkosti 2000 m2.
Výška kosenia je nastaviteľná v rozsahu 25 - 55 mm, môžete si teda upraviť vzhľad trávnika podľa vašich predstáv. Systém DCS (Double-Cut-System), vyvinutý firmou AL-KO, zaisťuje perfektný strih trávnika a jemné rozdrvenie pokosenej trávy priamo v žacom ústrojenstve kosačky. Tá sa potom vracia do trávnika ako biologické hnojivo. Preto u automatickej kosačky Robolinho® 2000 E odpadajú starosti o to, kam s pokosenou trávou. Maximálna bezpečnosť pre osoby v blízkosti aj pre domáce zvieratá je zaistená bezpečnostným systémom robotickej kosačky.

Upozornenie: pri nákupe robotické kosačky AL-KO nie sú ani obvodový drôt, ani upevňovacie kolíky súčasťou balenia.
Robolinho® 2000 E Kde kúpiť & Alternatívy
Automatickú kosačku Robolinho® 2000 E môžete kúpiť priamo v našom webshope, alebo u našich odborných predajcov. U väčšiny našich predajcov je možné dohodnúť aj kompletnú inštaláciu robotické kosačky - táto služba je hradená zvlášť. Pokiaľ zháňate robotickú kosačku s možnosťou pripojenia k systému Smart Garden, odporučili by sme Vám typ solo by AL-KO Robolinho® 2000 I.

ilustračné foto

Dokumenty

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2007 - 2024 StavbaEU.sk