GARDENA smart pôdne senzor 19030-20
GARDENA smart pôdne senzor 19030-20 GARDENA smart pôdne senzor 19030-20 GARDENA smart pôdne senzor 19030-20

GARDENA smart pôdne senzor 19030-20

GARDENA smart pôdne senzor sa jednoducho zastrčí do pôdy v blízkosti rastliny a meria vlhkosť, vonkajšiu teplotu a intenzitu svetla. GARDENA smart pôdne senzor predstavuje ideálny rozšírenie ku G... Zobraziť celý popis »


Výrobca: GARDENA
Model: 19030-20

Zákazníci kupujúci tento tovar kúpili tiež

Popis

GARDENA smart pôdne senzor sa jednoducho zastrčí do pôdy v blízkosti rastliny a meria vlhkosť, vonkajšiu teplotu a intenzitu svetla. GARDENA smart pôdne senzor predstavuje ideálny rozšírenie ku GARDENA smart system štartovacie sade. Pre tento výrobok je nutné zaobstarať GARDENA smart gateway. Táto gateway je súčasťou všetkých štartovacích sád GARDENA smart system.

špecifikácie
- Zdroj energie 2 x AA 1,5 V alkalická batéria (LR6, nie je súčasťou balenia)

Všetko pod kontrolou
Použitím bezplatnej aplikácie GARDENA smart App pre iOS a Android máte svoju záhradu vždy pod kontrolou, a to bez ohľadu na to, kde sa momentálne nachádzate. Kliknutím na obrazovku si môžete zobraziť potrebné dôležité informácie a prispôsobiť všetky nastavenia pohodlne a podľa momentálnych požiadaviek.

Digitálne korene
GARDENA smart senzor meria vlhkosť pôdy tam, kde je to najdôležitejšie - pri koreňoch rastlín. Tento systém funguje spoľahlivo u rôznych typov pôdy.

bezpečné spojenie
Silné antény zaručujú bezkáblové pripojenie ku GARDENA smart bránam i vo veľkých záhradách, a tým aj spoľahlivý prenos nameraných dát do GARDENA smart App.

Lokálne hydrometeorologický stanice
GARDENA smart senzor zaznamenáva teplotu a slnečné intenzitu a preposiela ju do aplikácie GARDENA smart App. Riadenie zavlažovania možno na základe týchto nameraných hodnôt nastaviť.

ilustračné foto

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2007 - 2024 StavbaEU.sk