GARDENA smart senzor, zavlažovací počítač - sada 19102-20
GARDENA smart senzor, zavlažovací počítač - sada 19102-20 GARDENA smart senzor, zavlažovací počítač - sada 19102-20 GARDENA smart senzor, zavlažovací počítač - sada 19102-20 GARDENA smart senzor, zavlažovací počítač - sada 19102-20 GARDENA smart senzor, zavlažovací počítač - sada 19102-20 GARDENA smart senzor, zavlažovací počítač - sada 19102-20 GARDENA smart senzor, zavlažovací počítač - sada 19102-20 GARDENA smart senzor, zavlažovací počítač - sada 19102-20

GARDENA smart senzor, zavlažovací počítač - sada 19102-20

Zavlažovanie podľa potrieb pomocou aplikácie GARDENA smart GARDENA smart senzor, zavlažovací počítač - sada, pozostávajúci zo smart zavlažovacieho počítača, smart vstupnej brány a smart senzoru, ... Zobraziť celý popis »


Výrobca: GARDENA
Model: 19102-20

Popis

Zavlažovanie podľa potrieb pomocou aplikácie GARDENA smart
GARDENA smart senzor, zavlažovací počítač - sada, pozostávajúci zo smart zavlažovacieho počítača, smart vstupnej brány a smart senzoru, automaticky riadi prívod vody do vašej záhrady, a tým zaisťuje flexibilný manažment vody v súlade s požiadavkami rastlín. Sada je ideálne vhodná pre automatické zavlažovanie pomocou systému GARDENA Micro-Drip alebo GARDENA Sprinklersystem.

špecifikácie
- Zdroj energie: 2 x AA 1,5 V alkalické batérie (LR6, nie sú súčasťou balenia)
- Prevádzkový tlak, min .: 0.5 bar
- Prevádzkový tlak, max .: 12 bar
- Závit: 26,5 mm (G3 / 3), 33,3 mm (G1)

nastavenie zavlažovanie
- Zavlažovacie cykly za deň: 6
- Dĺžka zavlažovania: 0 h 1 min - 10 h 0 min
- Frekvencia zavlažovanie až 6 zavlažovania za deň, voľba ľubovoľného dňa v týždni

Všetko pod kontrolou
Použitím bezplatnej aplikácie GARDENA smart App pre iOS a Android máte svoju záhradu vždy pod kontrolou, a to bez ohľadu na to, kde sa momentálne nachádzate. Kliknutím na obrazovku si môžete zobraziť potrebné dôležité informácie a prispôsobiť všetky nastavenia pohodlne a podľa momentálnych požiadaviek.

Stabilné a bezpečné spojenie
Silné antény vo smart zavlažovacím počítači a smart senzoru zaisťujú bezkáblové spojenie ku GARDENA smart gateway aj vo veľkých záhradách, a tým tiež plynulú komunikáciu s GARDENA smart aplikácií. Smart gateway vytvára bezkáblovú komunikáciu medzi všetkými GARDENA smart výrobky a GARDENA smart aplikácií. Dve integrované vysoko výkonné antény zaisťujú stabilné a bezpečné spojenie tiež na veľkých plochách.

Aktualizácia nameraných hodnôt
Senzor smart meria vlhkosť pôdy, teplotu a slnečné intenzitu vo vašej záhrade a tieto namerané hodnoty prenáša v pravidelných intervaloch do aplikácie GARDENA smart App.

spoľahlivé zavlažovanie
Smart zavlažovací počítač spoľahlivo riadi zavlažovanie vašich rastlín v každodennom živote, dokonca aj keď nie ste doma. Osvedčená a vyskúšaná technológia ventilov zaisťuje silné prepojenie medzi smart zavlažovacím počítačom, zdrojom vody a koncovým produktom.

priame riadenie
Jednoduchým stlačením tlačidla na smart zavlažovacím počítači získate prehľad informácií o sile signálu, nabitia batérie a stavu aktívneho zavlažovanie pomocou LED umiestnených priamo na výrobku. Ak bude potrebné zavlažovať mimo naprogramovaný čas, je možné zavlažovanie spustiť priamo opätovným stlačením tlačidla.

Upozornenie v prípade mrazu
Vďaka integrovanému senzoru teploty prenáša smart zavlažovací počítač automaticky upozornenie o nízkej teplote do aplikácie GARDENA smart predtým, než teplota klesne. Potom je potrebné vyradiť zavlažovací systém z prevádzky a uložiť zariadení v nemrznúcom priestore.

ilustračné foto

Dokumenty

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2007 - 2024 StavbaEU.sk