Prosperplast TANKER Stojan na vodu 90cm, granit ITWTAN
Prosperplast TANKER Stojan na vodu 90cm, granit ITWTAN Prosperplast TANKER Stojan na vodu 90cm, granit ITWTAN Prosperplast TANKER Stojan na vodu 90cm, granit ITWTAN Prosperplast TANKER Stojan na vodu 90cm, granit ITWTAN Prosperplast TANKER Stojan na vodu 90cm, granit ITWTAN Prosperplast TANKER Stojan na vodu 90cm, granit ITWTAN Prosperplast TANKER Stojan na vodu 90cm, granit ITWTAN

Prosperplast TANKER Stojan na vodu 90cm, granit ITWTAN

Záhradný stĺpik na vodu s kohútikom umožňuje ľahké a pohodlné čerpanie vody na záhrade. Svojím vzhľadom imituje žulu alebo mramor. V záhrade bude nielen praktickým riešením, ale aj ozdobou. Možno... Zobraziť celý popis »


Výrobca: PROSPERPLAST
Model: ITWTAN-7541U

Zákazníci kupujúci tento tovar kúpili tiež

Popis

Záhradný stĺpik na vodu s kohútikom umožňuje ľahké a pohodlné čerpanie vody na záhrade. Svojím vzhľadom imituje žulu alebo mramor. V záhrade bude nielen praktickým riešením, ale aj ozdobou. Možnosť pripevnenia pomocou skrutiek alebo voľného usadenia do zeme. Prívod vody zaistíte pripojením k bežnej záhradnej hadici alebo k nádrži na dažďovú vodu. Vyrobené z plastu odolného voči poveternostným vplyvom a UV žiareniu.

Parametre:
• Farba: granit
• Dĺžka: 24 cm
• Šírka: 24 cm
• Výška: 90 cm
• Materiál: plast
• Prevedenie: imitácia kameňa

ilustračné foto

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2007 - 2024 StavbaEU.sk