GARDENA Pipeline štartovacia sada 8255-20
GARDENA Pipeline štartovacia sada 8255-20 GARDENA Pipeline štartovacia sada 8255-20 GARDENA Pipeline štartovacia sada 8255-20

GARDENA Pipeline štartovacia sada 8255-20

Štartovacia sada pre záhradný systém Pipeline od spoločnosti GARDENA obsahuje dôležité prvky pre pohodlné stáčanie vody v dome a na záhrade. Vodu možno odoberať rovnako ako elektrinu z elektricke... Zobraziť celý popis »


Výrobca: GARDENA
Model: 8255-20

Zákazníci kupujúci tento tovar kúpili tiež

Popis

Štartovacia sada pre záhradný systém Pipeline od spoločnosti GARDENA obsahuje dôležité prvky pre pohodlné stáčanie vody v dome a na záhrade. Vodu možno odoberať rovnako ako elektrinu z elektrickej siete.
Základná sada obsahuje materiál pre dvoch odberné body a možno ju predlžovať do ľubovoľnej dĺžky. Prostredníctvom pripojovacie krabice je voda rozvádzaná podzemným prepojovacím potrubím z vodovodného kohútika. Prepojovacie potrubie od spoločnosti GARDENA rozvádza vodu do trvalo nainštalovaných vodných prípojok. Tu je možné vodu pomocou jednoduchého nacvaknutie záhradnej hadice kedykoľvek odoberať. Pripojovacie krabice a vodné prípojky možno v čase, keď sa nepoužívajú, chrániť pomocou krytu pred nečistotami. Zapustené oblé veko sa pri otvorení zanorí do pripojovacej krabice a vodné prípojky a nebráni tak pri kosení trávy. Odnímateľný filter zabraňuje prieniku nečistôt v prípade, keď je otvorené veko. Dodávaný vypúšťací ventil umožňuje ľahké zazimovanie systému.

Základná sada obsahuje:
- 1x sadu prípojok systému Profi Maxi-Flow
- 1x pripojovacie krabicu
- 2x vodné prípojky
- 1x T-kus
- 3x prípojky 25 mm s 3/4 "vnútorným závitom
- 1x T-kus 25 mm s 3/4 "vnútorným závitom
- 1x vypúšťací ventil.

Ďalšie súčasti potrebné k inštalácii: prepojovacie potrubie 25 mm od spoločnosti GARDENA, záhradná hadica 19 mm (3/4 ") zodpovedajúcej dĺžky.

ilustračné foto

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2007 - 2024 StavbaEU.sk