VÝPREDAJ GARDENA Kovový vozík na hadicu 60 m, 2681-20 KŘIVÁ RUKOJEŤ
VÝPREDAJ GARDENA Kovový vozík na hadicu 60 m, 2681-20 KŘIVÁ RUKOJEŤ VÝPREDAJ GARDENA Kovový vozík na hadicu 60 m, 2681-20 KŘIVÁ RUKOJEŤ VÝPREDAJ GARDENA Kovový vozík na hadicu 60 m, 2681-20 KŘIVÁ RUKOJEŤ VÝPREDAJ GARDENA Kovový vozík na hadicu 60 m, 2681-20 KŘIVÁ RUKOJEŤ VÝPREDAJ GARDENA Kovový vozík na hadicu 60 m, 2681-20 KŘIVÁ RUKOJEŤ VÝPREDAJ GARDENA Kovový vozík na hadicu 60 m, 2681-20 KŘIVÁ RUKOJEŤ

VÝPREDAJ GARDENA Kovový vozík na hadicu 60 m, 2681-20 KŘIVÁ RUKOJEŤ

VÝPREDAJ GARDENA Kovový vozík na hadicu 60, pevný a robustný 2681-20 KŘIVÁ RUKOJE Vďaka použitým materiálom a dielam, najmä práškovo lakované kovové cievke, je kovový vozík na hadicu vysoko pevn... Zobraziť celý popis »


Model: R__2681-20

Popis

VÝPREDAJ GARDENA Kovový vozík na hadicu 60, pevný a robustný 2681-20 KŘIVÁ RUKOJE

Vďaka použitým materiálom a dielam, najmä práškovo lakované kovové cievke, je kovový vozík na hadicu vysoko pevný. Hadicu možno ľahko navinúť kľukou s voľnobehom. Široký rám stojana poskytuje vysokú stabilitu. Vozík stojí na mieste, aj keď napríklad silnejšie zatiahnete za hadicu. Držadlo pre tlačenie možno nastaviť na rôzne výšky. Držadlo, a tým aj úchyt, tak možno nastaviť podľa výšky osoby. Vozík na hadicu môžete pohodlne ťahať po záhrade. K tomu prispievajú aj hladko sa otáčajúce profilovaná kolieska. Pohodlné úchyty na držadle pre tlačenie chránia vaše ruky. Vďaka tomu je príjemnejšie na dotyk. Tiež je možné sklopiť. Tým sa ušetrí miesto pri skladovaní. Integrovaná stopka proti odkvapkávaniu funkcie zabraňuje úniku vody po použití alebo pri preprave. Nevyplytvá sa žiadna voda a pivnica, garáž alebo kôlňa zostanú suché. Na cievku na hadicu sa zmestí maximálne 60 m 13mm hadica, 50 m 15mm hadica alebo 35 m 19mm hadice. Vďaka tomu všetkému je kovový vozík na hadicu od spoločnosti GARDENA zdatným pomocníkom pri zalievaní.

pohodlné ťahanie
Vozík na hadicu možno veľmi ľahko ťahať. Držadlo je možné individuálne nastaviť na výšku postavy a ťahanie uľahčujú profilovaná kolieska. Pohodlné úchyty na držadle sú ohľaduplné voči rukám.

vysoká stabilita
Vďaka špeciálne tvarovanému podstavcu má vozík na hadicu vysokú stabilitu pri státí. To uľahčuje zalievanie, pretože vozík na hadicu zostáva na mieste, napríklad keď zatiahnete za hadicu.

Ľahké navíjanie hadice
Hadicu možno ľahko navinúť kľukou s voľnobehom. To umožňuje príjemnú prácu v záhrade.

Žiadne kvapkanie vody
Po vypnutí vody môžete hadicu pripojiť k integrovanému protikvapkaciemu zariadení. Žiadna voda nebude kvapkať a nevyplytvá sa.
 
ilustračné foto

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2007 - 2024 StavbaEU.sk