Gardena univerzálna lopata Terraline, rukoväť D 3786-20
Gardena univerzálna lopata Terraline, rukoväť D 3786-20 Gardena univerzálna lopata Terraline, rukoväť D 3786-20

Gardena univerzálna lopata Terraline, rukoväť D 3786-20

GARDENA univerzálny lopata Terraline, rukoväť D 3786-20 GARDENA univerzálny lopata Terraline ™ je nevyhnutná všade tam, kde je potrebné presunúť zeminu, piesok, sneh, štrk alebo iné sypké materi... Zobraziť celý popis »


Model: 3786-20

Popis

GARDENA univerzálny lopata Terraline, rukoväť D 3786-20

GARDENA univerzálny lopata Terraline ™ je nevyhnutná všade tam, kde je potrebné presunúť zeminu, piesok, sneh, štrk alebo iné sypké materiály. Extra široká a ergonomicky tvarovaná rukoväť v tvare D s prvkami z mäkčeného plastu je veľmi pohodlná pre držanie oboma rukami. Zdvihnutý okraj lopaty umožňuje pohodlnú prepravu materiálu. Tvar rukoväte je tiež ideálny: profil rukoväte v tvare kvapky zaisťuje, že sa rukoväť dobre drží a zabraňuje nežiaducemu skĺzavaniu. Izolačné plastová objímka?? Na rukoväti chráni pred chladom a umožňuje príjemnú a nekĺzavou manipuláciu. List lopaty je vyrobený z masívnej, kalenej ocele s vysoko kvalitnou povrchovou úpravou. Celková dĺžka lopaty je 135 cm. Vysoká kvalita znamená dlhú životnosť.


GARDENA je v celoeurópskom meradle jednotkou na trhu. S mnohými výrobkami patrí GARDENA už po mnoho rokov k špičke. Či sa jedná o vstupný segment trhu, triedu Comfort alebo výrobky z rady Premium. GARDENA - to je značka kvality, trvalo kvalitné a bezpečné výrobky, špičkový servis a záruka náhradných dielov. Rafinované detaily, vysoká kvalita, moderné riešenie, tvarovo dokonalý design v troch cenových kategóriách Classic - Comfort - Premium. Takto poznajú a hodnotia zákazníci značku GARDENA. Už viac ako 35 rokov ponúka tiež GARDENA moderné Čerpadlové systémy. Zaručuje pritom prvotriednu kvalitu a bezchybnú funkciu pri zavlažovaní, odvodňovaní alebo zásobovaní domácnosti vodou. GARDENA pre všetkých - pre každú záhradu - pre každú požiadavku! Stavte na ňu tiež ...

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2007 - 2024 StavbaEU.sk