ELEKTROBOCK časový spínač pod vypínač CS3-2
ELEKTROBOCK časový spínač pod vypínač CS3-2 ELEKTROBOCK časový spínač pod vypínač CS3-2 ELEKTROBOCK časový spínač pod vypínač CS3-2

ELEKTROBOCK časový spínač pod vypínač CS3-2

ELEKTROBOCK časový spínač pod vypínač CS3-2 Časové spínače sú veľkým pomocníkom pre časové ovládanie osvetlenia a ventilátorov v kúpeľniach, na toaletách a schodiskách. Inštalácia pod vypínač Č... Zobraziť celý popis »


Výrobca: ELEKTROBOCK
Model: 0132

Popis

ELEKTROBOCK časový spínač pod vypínač CS3-2

Časové spínače sú veľkým pomocníkom pre časové ovládanie osvetlenia a ventilátorov v kúpeľniach, na toaletách a schodiskách.

Inštalácia pod vypínač
Časové spínače CS3-X nájdu uplatnenie tam, kde je potreba časovo ovládať menšie výkony v širokom časovom rozsahu 1sec-90min, a kde je vhodné umiestniť časovacie obvod čo najbližšie riadenému spotrebičmi. Pomocou modernej technológie je dosiahnutá širokého spektra nastaviteľných časov s vysokou stálosťou nastavenia a rôznych zapojenie u jedného typu.

Časový spínač pod vypínač CS3-2 slúži k automatickému ovládaniu osvetlenia pre schodisko (bez blokovania).

TECHNICKÉ PARAMETRE:
Napájanie: 230 V / 50 Hz
Odporová záťaž: 20 - 350 W
Induktívna záťaž: nie je možné spínať
Spínací prvok: triak
Nastaviteľný čas: 1 s - 90 min.
Počet dekád: 4
Pracovná teplota: 0 ° C až 35 ° C

Vlastnosti CS3-2:
je určený k oneskorenému vypnutie spotrebičov. Je vhodný na ovládanie ohmické záťaže (žiarovky). K zapnutiu spotrebiča dôjde v okamihu zopnutia kontaktov ovládacieho tlačidla. Vlastné odčítanie času však nastane až po rozopnutí týchto kontaktov. Na kontakty spínacích tlačidiel je možné pripojiť signalizačné doutnavky.

ILUSTRAČNÉ FOTO

Dokumenty

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2007 - 2024 StavbaEU.sk