G21 Závesný systém BlackHook set na záhradné potreby 635024
G21 Závesný systém BlackHook set na záhradné potreby 635024 G21 Závesný systém BlackHook set na záhradné potreby 635024

G21 Závesný systém BlackHook set na záhradné potreby 635024

Z neporiadku na podlahe je poriadok na stene. Závesný systém G21 BlackHook vám pomôže v dielni, garáži i záhradnom domčeku udržať poriadok a zároveň mať všetko neustále po ruke. Záhradné náradie... Zobraziť celý popis »


Model: 635024

Popis

Z neporiadku na podlahe je poriadok na stene. Závesný systém G21 BlackHook vám pomôže v dielni, garáži i záhradnom domčeku udržať poriadok a zároveň mať všetko neustále po ruke.

Záhradné náradie na jednom mieste

O svojej záhradné náradie už nebudete zakopávať. Vďaka setu závesného systému BlackHook na záhradné potreby budú metly, lopaty, motyky, kefy, hrable, záhradné nožnice, ručné píly a ďalšie záhradné náradie usporiadane čakať na svoju príležitosť zapojiť sa do záhradných prác. Každý kus náčinie tu nájde svoje miesto.

BlackHook G21

Jednoduchá montáž, vlastné usporiadanie
Umiestnenie závesného systému je jednoduché. Lišty vodorovne priskrutkujte na vami zvolenú stenu, spojte ich spojkami a na ich konce umiestnite plastové zakončenie. Potom už si zostavte závesný systém podľa seba. Každý háčik môžete na lište ľubovoľne premiestniť. Popustite uzdu svojej fantázii, aj zariaďovanie garáže môže byť zábavné.

Variabilné rozmiestnenie líšt
V balení sú 3 lišty, 2 spojky a 2 sady zakončenie. Umiestnite lišty do jednej dlhej rady, alebo je rozdeľte a naskrutkujte pod seba do dvoch radov. Usporiadajte si závesný systém podľa toho, koľko máte miesta a ako vám to najviac vyhovuje.

Špecifikácia:
- Počet kusov v balení: 14
- Materiál: kov
- Povrch háčikov: nesnímateľné protišmyková guma
- Hmotnosť balenia: 4,5 kg

Obsah balenia:
- 3x lišta
- 2x spojka
- 2x zakončenie
- 1x Double snake
- 1x Rake
- 1x Needle
- 1x Spoon
- 1x Cradle
- 1x Triangle
- 1x Peg

ILUSTRAČNÉ FOTO

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2007 - 2024 StavbaEU.sk