G21 Závesný systém BlackHook set pre športové potreby 635026
G21 Závesný systém BlackHook set pre športové potreby 635026 G21 Závesný systém BlackHook set pre športové potreby 635026

G21 Závesný systém BlackHook set pre športové potreby 635026

Z neporiadku na podlahe je poriadok na stene. Závesný systém BlackHook G21 vám pomôže v dielni, garáži i záhradnom domčeku udržať poriadok a zároveň mať všetko neustále po ruke. Športové potreby... Zobraziť celý popis »


Výrobca: G21
Model: 635026

Popis

Z neporiadku na podlahe je poriadok na stene. Závesný systém BlackHook G21 vám pomôže v dielni, garáži i záhradnom domčeku udržať poriadok a zároveň mať všetko neustále po ruke.

Športové potreby na jednom mieste

O svoje športové potreby už nebudete zakopávať. Vďaka setu závesného systému BlackHook na športové potreby budú lopty, korčule, pálky, tenisové rakety, švihadlá, obruče, činky a ďalšie športové náčinie usporiadane čakať na svoju príležitosť zapojiť sa do športových podujatí. Každá športová pomôcka tu nájde svoje miesto.

blackhook G21

Jednoduchá montáž, vlastné usporiadanie

Umiestnenie závesného systému je jednoduché. Lišty vodorovne priskrutkujte na vami zvolenú stenu, spojte ich spojkami a na ich konce umiestnite plastové zakončenie. Potom už si zostavte závesný systém podľa seba. Každý háčik môžete na lište ľubovoľne premiestniť. Popustite uzdu svojej fantázii, aj zariaďovanie garáže môže byť zábavné.

Variabilné rozmiestnenie líšt

V balení sú 3 lišty, 2 spojky a 2 sady zakončenie. Umiestnite lišty do jednej dlhej rady, alebo je rozdeľte a naskrutkujte pod seba do dvoch radov. Usporiadajte si závesný systém podľa toho, koľko máte miesta a ako vám to najviac vyhovuje.

Špecifikácia:
- Počet kusov v balení: 18
- Materiál: kov
- Povrch háčikov: nesnímateľné protišmyková guma
- Hmotnosť balenia: 6 kg

Obsah balenia:
- 3x lišta
- 2x spojka
- 2x zakončenie
- 1x Double snake
- 1x Triangle
- 1x Pear
- 1x Rake
- 2x Double needle
- 2x Lift
- 3x Peg

ILUSTRAČNÉ FOTO

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2007 - 2024 StavbaEU.sk