RAVAK CHROME WC RimOff závesný biely X01651
RAVAK CHROME WC RimOff závesný biely X01651 RAVAK CHROME WC RimOff závesný biely X01651 RAVAK CHROME WC RimOff závesný biely X01651

RAVAK CHROME WC RimOff závesný biely X01651

Technológia, ktorá udrží toaletu skutočne čistúToalety Chrome RimOff úplne postrádajú oplachový lem, ktorý predstavuje potenciálne riziko usadzovania nečistôt. Bez oplachového lemu vo vnútri toal... Zobraziť celý popis »


Výrobca: RAVAK
Model: X01651

Popis

Technológia, ktorá udrží toaletu skutočne čistú

Toalety Chrome RimOff úplne postrádajú oplachový lem, ktorý predstavuje potenciálne riziko usadzovania nečistôt. Bez oplachového lemu vo vnútri toaletnej misy nevznikajú žiadne nedostupné skrýše, toaletná misa je dokonale hladká, prehľadná a nečistoty nemajú kde zachytávať. Špeciálna konštrukcia toalety umožňuje precízny oplach jednoduchým prúdom vody bez nutnosti dočisťovania. Ideálne riešenie pre tých, ktorí dbajú na perfektnú čistotu, hygienu a jednoduchú údržbu. Estetika týchto toaliet je premyslená tak, aby nadväzovala na široký kúpeľňový koncept Chrome zahrňujúci všetko vybavenie pre kúpeľňu. Vďaka zaveseniu na stenu uľahčuje WC Chrome RimOff upratovanie na podlahe kúpeľne či toaletnej miestnosti. Miesta montáže sú na mise skryté tak, aby nerušili jej čistý a celistvý dizajn. Bez hrán a záhybov, kde by sa mohli usadzovať nečistoty.

 

  • Rozmery (š/h/v): 360 x 525 x 350 mm
  • Materiál: jednoliata keramika, glazúra bez nutnosti dodatočných povrchových úprav
    skrytý systém uchytenia
  • Záruka: 10 rokov
  • Typ:závesný
  • Výbava: bez WC sedátka
  • Odpad: zadný
  • Technológia splachovania: bez splachovacieho kruhu
  • Doplnky: WC sedátko Chrome, inštalačné splachovacie moduly a ovládacie tlačidlá

 

  • Kvalitný keramický materiál vo sviežom a domyslenom dizajne na každý deň.
  • Konštrukcia toalety bez oplachového lemu umožňuje spláchnutie celej plochy.
  • WC je určené na zavesenie na stenu.
  • K WC odporúčame dokúpiť inštalačný splachovací modul, ovládacie tlačidlo a sedadlo vybavené spomaľovacím systémom SoftClose - WC sedadlo Chrome.
  • WC Chrome RimOff disponuje systémom Click, ktorý umožňuje jednoducho sňať sedátko jedným pohybom a dokonale vyčistiť priestor pod ním.
  • Na ucelené riešenie toaletnej miestnosti či kúpeľne je možné dokúpiť doplnky Chrome alebo ďalšie výrobky konceptu Chrome (bidety, umývadlá, nábytok atď.).


Elegantné, dizajnovo čisté riešenia WC z radu Chrome spočívajú v jednoduchom štýle bez rušivých nadbytočných detailov av dvoch ponúkaných systémoch oplachu (technológie Rim a technológie RimOff) vo vnútri toaletných mís.

Naše toaletné misy vyrábame z najkvalitnejších materiálov, ktorých povrch chráni vysoko odolná glazúra. Všetky výrobky sú harmonicky zladené s ostatnými súčasťami konceptu Chrome.

Rozšírenie kúpeľňových konceptov do dokonalosti
WC radu Chrome svojím dizajnom nadväzuje na najširší harmonicky zladený kúpeľňový koncept, takže aj v kúpeľniach spojených s toaletou môžete zachovávať rovnaký štýl. Jeho dizajn je zároveň natoľko moderný a univerzálny, že môže byť s úspechom použité v každej súčasnej kúpeľni.
Dizajn WC Classic RimOff je prispôsobený rovnomennému konceptu Classic. Aj kúpeľňu spojenú s WC tak môžete mať vybavenú v jednom štýle.

EasyFix - žiadne viditeľné skrutky, žiadne neprístupné miesta
Nekazí celkovo čistý dojem, uľahčuje upratovanie a obmedzuje neprístupné miesta na vonkajšej strane toaletnej misy, kde sa časom usadzujú nečistoty.

Všetko pre jednoduchú údržbu
Závesný systém toaletnej misy uľahčuje upratovanie podlahy v toaletnej miestnosti či kúpeľni a praxou overený systém oplachu toaletnej misy – golier s otvormi, rozvádza vodu na miesto, kde je to potrebné. Misa tak zostáva hygienicky čistá a ľahko udržiavateľná.

Ilustračné foto

Dokumenty

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2007 - 2024 StavbaEU.sk