Anima Top Pre sprchové posuvné dvere, dvojdielne 100 cm, chróm / transparent
Anima Top Pre sprchové posuvné dvere, dvojdielne 100 cm, chróm / transparent Anima Top Pre sprchové posuvné dvere, dvojdielne 100 cm, chróm / transparent Anima Top Pre sprchové posuvné dvere, dvojdielne 100 cm, chróm / transparent Anima Top Pre sprchové posuvné dvere, dvojdielne 100 cm, chróm / transparent

Anima Top Pre sprchové posuvné dvere, dvojdielne 100 cm, chróm / transparent

Anima Top Pre sprchové posuvné dvere, dvojdielne 100 cm, chróm / transparentná Nadčasové a luxusné sprchové kúty Anima Top Pre majú prepracovaný každý detail s ohľadom na eleganciu i budúcu údrž... Zobraziť celý popis »


Model: TPDNEW100CRT

Popis

Anima Top Pre sprchové posuvné dvere, dvojdielne 100 cm, chróm / transparentná

Nadčasové a luxusné sprchové kúty Anima Top Pre majú prepracovaný každý detail s ohľadom na eleganciu i budúcu údržbu a sú cenovo dostupné. Výplne sú s bezpečnostného skla o sile 6 mm v prevedení transparent a grape, profily sprchových kútov sú v prevedení chróm alebo biela. Spodná samomazné pojazdy sú vybavené mechanizmom, ktorý umožňuje ich stlačenie a následné vybratie posuvnej časti z rámu a vďaka tomu je uľahčená čistiteľnosť aj v Tescu prístupných miestach. Anima Top Pre sprchové posuvné dvere sú určené ku kombinácii s pevnou sprchovou stenou Anima Top Pro a vďaka rôznym kombináciám možné vytvoriť mnoho sprchovacích kútov.

Rozmer: 1000 mm
Výška: 1850 mm
Šírka vstupu: 416 mm
Nastaviteľnosť: 990 - 1030 mm
Výplň: bezpečnostné sklo transparentné
Sila skla: 6 mm
Profily: chróm

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2007 - 2024 StavbaEU.sk