AgroBio ATAK MikroCif 10 MC hubenie rusa domáceho a lezúceho hmyzu, 25 ml 002159
AgroBio ATAK MikroCif 10 MC hubenie rusa domáceho a lezúceho hmyzu, 25 ml 002159

AgroBio ATAK MikroCif 10 MC hubenie rusa domáceho a lezúceho hmyzu, 25 ml 002159

Prípravok na ničenie rusa domáceho a lezúceho hmyzu v interiéroch vo forme koncentrátu alebo rozprašovača. Účinná látka: cyfenothrin Balenie prípravku: koncentrát 25 ml Proti akým škodcom je ur... Zobraziť celý popis »


Výrobca: AgroBio
Model: 002159

Popis

Prípravok na ničenie rusa domáceho a lezúceho hmyzu v interiéroch vo forme koncentrátu alebo rozprašovača.
Účinná látka: cyfenothrin

Balenie prípravku: koncentrát 25 ml

Proti akým škodcom je určený?
- rus domáci
- lezúci hmyz

Prečo ho použiť?
- rýchle hubenie lezúceho hmyzu
- hubenie pomocou mikrokapsule - tj. Akonáhle sa lezúci hmyz prejde po - - ošetrenom povrchu, zabúda mikrokapsule a natiahne na seba uvoľnenú účinnú látku - doojde k usmrteniu lezúceho hmyzu
- forma mikrokapsule spôsobuje to, že liek nezapácha (kvalitná nová "konštrukcia" kapsulek, vhodná do miest, kde nie je žiaduce zápach)
- vďaka novej formulácii má prípravok dlhšiu dobu účinnosti po vykonanom - postreku - účinkuje až 2-3 mesiace (ak sa nezotrie)
- pre sanitárne hygienu - použitie v bytoch, kancelárskych priestoroch, nemocniciach, materských školách, skladoch, ai.

Ako ho použiť?
koncentrát: Pred použitím pretrepať nádobu s prípravkom.
Do nádoby postrekovače naliať cca 1/3 vypočítaného množstva vody, pridať príslušné množstvo prípravku, dôkladne premiešať a následne pridať zvyšné množstvo vody a opäť premiešať. Používať 2,5% roztok prípravku (50 ml prípravku na 2 l vody). Používať 50 ml pripravenej aplikačnej kvapaliny na 1 m2.

Postrekovať miesta, kde sa zadržiava a hniezdia hmyz: spodnej časti stien, plochy okolo podlahových líšt, v okolí vodovodných a vykurovacích trubiek, za skrinkami, drezy, vaňami, zadné steny nábytku a všetky škáry a štrbiny, ktoré sú úkrytom hmyzu. Zhotovená kvapalina musí byť spotrebovaná čo najrýchlejšie.

Po uplynutí 24-48 hodín od dezinsekcia treba zmyť prípravok z povrchov, s ktorými má priamy styk užívateľ. Na ostatných plochách liek musí zostať. Po zákroku je nutné miestnosti vyvetrať. Prípravok začína účinkovať po 6-12 hodinách a pôsobí po dobu 2-3 mesiacov pokiaľ nebude mechanicky odstránený (zotretý, spláchnutý pod.).

Upozornenie:
- Dezinsekčné zákroky sa v žiadnom prípade nesmú vykonávať za prítomnosti chorých, detí, tehotných a dojčiacich žien. Neodporúča sa používanie prípravku v miestnostiach, kde bývajú chorí ľudia s alergiami.
- POZOR na vysoké teploty! Pri teplote 25 st. C a vyššia dochádza k zníženiu účinnosti. Odporúčame teda aplikáciu v miestnostiach pri teplote max. Do 24 St. C.

ilustračné foto

Pred použitím si prečítajte údaje na obale a pripojené informácie o prípravku. Produkt je klasifikovaný ako nebezpečný podľa nariadenia 1272/2008 CLP.

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2007 - 2024 StavbaEU.sk