FORESTINA Hoštický Substrát pre ihličnany a iné okrasné rastliny 40l
FORESTINA Hoštický Substrát pre ihličnany a iné okrasné rastliny 40l

FORESTINA Hoštický Substrát pre ihličnany a iné okrasné rastliny 40l

Substrát obsahuje svetlú a tmavú rašelinu, kôrový kompost, ílovou zložku, hnojivo NPK s mikroprvky, hnojivo síran horečnatý. Substrát je určený na vysádzanie ihličnatých drevín a okrasných kríkov... Zobraziť celý popis »


Model: 29800007

Popis

Substrát obsahuje svetlú a tmavú rašelinu, kôrový kompost, ílovou zložku, hnojivo NPK s mikroprvky, hnojivo síran horečnatý. Substrát je určený na vysádzanie ihličnatých drevín a okrasných kríkov.

zloženie:
• svetlá a tmavá rašelina
• kôrový kompost
• ílovou zložku
• hnojivo NPK s mikroprvky
• hnojivo síran horečnatý (horkú soľ)

použitie:
Po výbere stanovišťa postupujeme vyhĺbením dostatočne veľké jamy tak, aby jej obvod po stranách bol väčší asi o 10 cm než bal s rastlinou a vo dne väčší o 15 až 20 cm. Do jamy nasypeme časť substrátu a vsadíme, miernym odrolením zmenšený bal alebo sadenicu. Voľný priestor vyplníme substrátom, dostatočne utlačíme a zalejeme. Rastliny necháme dobre zakoreniť a po 8 týždňoch (po vyčerpaní zásoby hnojiva v substráte) začneme s pravidelným prihnojovaním napr. Hoštickým hnojivom na ihličnany s guánom, prípadne jeho kvapalnou formou, alebo organicko minerálnym hnojivom Orgamin na konifery. Prihnojenie opakujeme počas vegetačného obdobia 2 až 3 krát. Dodržiavame odporúčaný zálievkový režim.

ilustračné foto

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2007 - 2024 StavbaEU.sk