SAPHO ANTEA sprchový stĺp s termostatickou batériou, chróm SET041
SAPHO ANTEA sprchový stĺp s termostatickou batériou, chróm SET041 SAPHO ANTEA sprchový stĺp s termostatickou batériou, chróm SET041 SAPHO ANTEA sprchový stĺp s termostatickou batériou, chróm SET041 SAPHO ANTEA sprchový stĺp s termostatickou batériou, chróm SET041

SAPHO ANTEA sprchový stĺp s termostatickou batériou, chróm SET041

SAPHO ANTEA sprchový stĺp s termostatickou batériou, chróm SET041 Vodovodné batérie ANTEA Vás vráti o niekoľko desiatok rokov späť a v retro štýle si môžete vybaviť celú kúpeľňu počnúc batériam... Zobraziť celý popis »


Výrobca: SAPHO
Model: SET041

Popis

SAPHO ANTEA sprchový stĺp s termostatickou batériou, chróm SET041

Vodovodné batérie ANTEA Vás vráti o niekoľko desiatok rokov späť a v retro štýle si môžete vybaviť celú kúpeľňu počnúc batériami, pokračuje cez kúpeľňové doplnky a keramiku, až po retro vaňu do priestoru. Sprchový stĺp ANTEA s termostatickou batériou má bezpečnostnú poistku proti obareniu.

AKO FUNGUJE TERMOSTATICKÁ BATÉRIA?
Termostatická batéria je už z výroby nastavená na teplotu vody 38 ° C. Po pustení vody otočením páky na tele batérie doľava Vám teda potečie voda s teplotou 38 ° C. Ak budete chcieť mať vodu chladnejšie, stačí otočiť rukoväťou smerom vpravo. Ak budete chcieť mať vodu teplejšiu, je potrebné stlačiť bezpečnostnú poistku na rukoväti a potom otočiť smerom doľava. Prietok vody regulujete pákou umiestnenou na tele batérie. To či Vám voda potečie z hlavovej alebo ručnej sprchy si volíte pomocou prepínača umiestneného na stĺpe.

Sprchový stĺp s termostatickou batériou, rozteč prívodov 150 mm.
Prepínač ručná / hlavová sprcha umiestnený na stĺpe.
Výška: 1100-1400 mm.
Priemer hlavovej sprchy 200 mm.
Ručná sprcha Retro.
Bezpečný systém proti obareniu.
Materiál: mosadz.
Povrchová úprava: chróm.

ilustračné foto

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2007 - 2024 StavbaEU.sk