GARDENA prietokomer 8188-29
GARDENA prietokomer 8188-29 GARDENA prietokomer 8188-29 GARDENA prietokomer 8188-29 GARDENA prietokomer 8188-29

GARDENA prietokomer 8188-29

Inovatívny GARDENA prietokomer umožňuje cielené, merané zavlažovanie. Na prvý pohľad môžete vidieť 1. spotrebu vody za deň, 2. spotrebu vody na sezónu, 3. spotrebu vody na jedno zalievanie, 4. pr... Zobraziť celý popis »


Výrobca: GARDENA
Model: 8188-29

Popis

Inovatívny GARDENA prietokomer umožňuje cielené, merané zavlažovanie. Na prvý pohľad môžete vidieť 1. spotrebu vody za deň, 2. spotrebu vody na sezónu, 3. spotrebu vody na jedno zalievanie, 4. prietok vody v litroch za minútu. Spotrebované množstvo vody možno odpočítať kedykoľvek na veľkom displeji, a tým riadiť jej spotrebu. Pomocou jediného tlačidla pre všetky funkcie, je prietokomer ľahko ovládateľný. Až doteraz bolo zavlažovanie vecou osobného úsudku a typu dňa. Prietokomer vám zaistí lepšiu kontrolu. Od tejto chvíle môžete zavlažovať cielene, podľa požiadaviek a systematicky. To je dobré nielen pre vašu záhradu, ale aj životné prostredie a peňaženku. Inteligentné prietokomer je na batérie a môže byť ihneď pripojený k vodovodnému kohútiku, k sprche, postrekovačmi alebo k čerpadlu. Robustný prietokomer, ktorý je odolný voči nárazu, sa jednoducho naklikne na skrutkové spoje alebo rýchlospojku pre štandardné hadice a ihneď dodáva dôležité údaje prostredníctvom aktívneho merania. Integrovaný ukazovateľ stavu batérie na displeji zabezpečuje presný chod. Tento inovatívny prietokomer zvyšuje povedomie o spotrebe vody.

Zavlažovanie podľa požiadaviek - toľkokrát, koľkokrát je potreba a tak málo, ako je len možné.
Spolu s prietokomerom môžete strážiť spotrebu vody.

Spája a šetrí vodu
Prietokomer je vybavený mikrotužkovú batériou a môže byť preto ihneď spoľahlivo použitý.

Prečítate si namerané hodnoty - a začnete okamžite jednať
Poznáte spotrebu vody za deň, za sezónu a na rastlinu a môžete si prečítať aktuálny prietok 1: 1, vďaka tomu môžete rýchlo zareagovať a prispôsobiť množstvo vody zodpovedajúcim spôsobom. Prietokomer vody je tiež ideálny pre dávkovanie hnojív.

Ľahkú prevádzku - jeden gombík, viac funkcií
Stlačením jedného tlačidla sa zobrazí prehľad spotreby vody. Tým sa prietokomer stáva dôležitým prostriedkom kontroly spotreby vody pri zavlažovaní šetrnom k ??životnému prostrediu.

bezpečná prevádzka
Obežné koleso indikátora na displeji sa otáča po celú dobu prietoku vody cez prietokomer, čo znamená, že je prietokomer momentálne aktívny a meria prietok vody. Vďaka ukazovateli stavu batérie na displeji spoznáte, kedy je potrebné batériu vymeniť.

ilustračné foto

Dokumenty

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2007 - 2024 StavbaEU.sk