VODNÁŘ Sada jar pre jazierka do 50m3 101-00-059
VODNÁŘ Sada jar pre jazierka do 50m3 101-00-059

VODNÁŘ Sada jar pre jazierka do 50m3 101-00-059

VODNÁŘ Sada jar pre jazierka do 50m3 101-00-059 Sada jar pre jazierka do 50m3 obsahuje bakteriálne prípravky Baenzy sezóna, Baenzy štart, a Vodnár kontakt, ktorý slúži k mechanickému odstráneniu... Zobraziť celý popis »


Model: 101-00-059

Popis

VODNÁŘ Sada jar pre jazierka do 50m3 101-00-059

Sada jar pre jazierka do 50m3 obsahuje bakteriálne prípravky Baenzy sezóna, Baenzy štart, a Vodnár kontakt, ktorý slúži k mechanickému odstráneniu vláknité riasy.

Baenzy štart 1kg
Baenzy je biologický prípravok pre nastavenie rovnováhy v novom jazierku a v jarných mesiacoch. Baktérie sa zachytí na vhodných miestach (filter, štrk, atď.) Kde sa rozmnožia.

Vďaka rastu spotrebúvajú organický materiál a pri nasadení rýb a rastlín nie je voda nárazovo zaťažená. Následkom veľkého zaťaženia vody je možný kolaps biorovnováhy sprevádzaný fermentačnými procesmi, rastom rias a siníc.

BAENZY - Štart pôsobí ako prevencia a udržuje zdravú biologickú rovnováhu v jazierku.

použitie:
BAENZY - Štart rozmiešajte v nádobe s vodou z jazierka a aplikujte v celej ploche.

Balenie je určené na jazero s objemom 50m3 vody.

 Baenzy sezóna 1kg
Biologický prípravok pre odbúranie nadmerného množstva organických látok a prevencia rastu rias a siníc.

Baktérie sa zachytí na vhodných miestach (filter, štrk, rastliny a ich odumreté časti, dno, atď.), Kde sa rozmnožia. Vďaka svojmu množstvo a rastu spotrebúvajú organický materiál, ktorý mohol slúžiť na výžive a rastu rias.

Baenzy Sezóna pôsobí ako prevencia a udržuje zdravú biologickú rovnováhu v jazierku, rovnako pomáha rozložiť odumreté riasy po aplikácii algicidného prípravku Na riasy - SYSTÉM.

Použitie: Baenzy Sezóna rozmiešajte v nádobe s vodou z jazera a aplikujte po celej ploche.

Balenie je určené na jazierko s objemom 50 m3 vody.

 Na riasy kontakt 1kg
Prípravok NA RIASY-kontakt pôsobia takmer okamžite, do niekoľkých minút (v závislosti na teplote vody) sú riasy vynesené na hladinu, odkiaľ sa mechanicky odstráni (skimmer, sitká atď.).

 Prípravok oxiduje i nečistoty u dna: bahno, opadané lístie, odumreté časti rastlín, atď., Ktoré sú tiež vynesené na hladinu. Do vody sa uvoľňuje peroxidový kyslík, ktorý veľmi pozitívne pôsobí na biorovnováhu v jazierku.

 Peroxidový kyslík prednostne oxiduje organické zvyšky a nečistoty, preto nedochádza k rapídnemu poklesu rozpusteného kyslíka vo vode a nehrozí kyslíkový deficit, ktorý by mohol mať hlavne v teplých mesiacoch fatálne následky pre ryby.

 Použitie: NA RIASY-kontakt aplikujeme v suchom stave, pred použitím nemiešať s vodou! Prípravok priamo rozhoďte po ploche jazierka alebo rybníčka (50 - 100g na m2) na miesto (fólie, štrk), kde sú vláknité riasy či iné nečistoty.

ilustračné foto

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2007 - 2024 StavbaEU.sk