Nadštandardné balenie EXTRA PLUS

Akokoľvek sa snažíme nakladať so zásielkami s maximálnou starostlivosťou a balíme ich dôsledne vždy do niekoľkých vrstiev ochranného materiálu , nemôžeme ovplyvniť správanie k zásielke počas prepravy . Snažíme sa vyberať dopravcu a spolupracovať len s tými, ktorí majú najnižšie vykázané percento poškodenia tovaru (za 2 roky sme zmenili 3x dopravcu ) a určitý tovar, napríklad vane, alebo granitové drezy zasielať len špecializovanú dopravou. Napriek tomu u niekoľkých málo percent zásielok nie je možné vyhnúť sa poškodeniu počas prepravy.

 

Prichádzame preto s riešením, ako za relatívne malý obnos mnohonásobne zvýšiť ochranu zásielky pred možným poškodením. Je ním služba EXTRA PLUS .V prípade dokúpenia služby EXTRA PLUS je ​​balík zabalený do niekoľkých ďalších vrstiev ochranného materiálu a zvláštna starostlivosť je venovaná rohom a ďalším exponovaným častiam, u ktorých predpokladáme možné riziko poškodenia. Je tak úplne minimalizované riziko poškodenia pádom, alebo nešetrným zaobchádzaním počas prepravy. Skladník, zodpovedný za balenie, sa podpíše na priloženú faktúru a navyše je táto zásielka vždy osobne skontrolovaná vedúcim skladu .

 

Balík je špeciálne označený ako zásielka zo zvýšeným dohľadom a dopravca je špeciálne inštruovaný k zvýšeniu opatrnosti pri manipulácii s ňou. Akákoľvek prípadná komunikácia s dopravcom, alebo zákazníkom, ohľadne doručovania takejto zásielky, je potom u nás vybavovaná s najvyššou prioritou.

 

Službu si môžete k Vašej objednávke dokúpiť v pokladni za veľmi dostupnú sumu 1,99 EUR.

© 2007 - 2024 StavbaEU.sk