DŘEVOJAS DREJA PLUS 65 galérka s osvetlením, breza 99155
DŘEVOJAS DREJA PLUS 65 galérka s osvetlením, breza 99155

DŘEVOJAS DREJA PLUS 65 galérka s osvetlením, breza 99155

DŘEVOJAS DREJA PLUS 65 galérka s osvetlením, breza Kúpelňové galerka Dreja Plus 65 L/P Korpus / čelná plocha: LTD - biela lak / MDF s fóliou + zrkadlo Rozmery: Šírka: 590 mm Výška: 838 mm Hĺb... Zobraziť celý popis »


Model: 99155

Popis

DŘEVOJAS DREJA PLUS 65 galérka s osvetlením, breza

Kúpelňové galerka Dreja Plus 65 L/P

Korpus / čelná plocha: LTD - biela lak / MDF s fóliou + zrkadlo

Rozmery:
Šírka: 590 mm
Výška: 838 mm
Hĺbka: 220 mm

Kúpelňové galerka Dreja Plus 65 L/P je vyrobená z LTD dosiek v bielom laku. Táto galerka je vybavená zrkadlom pripevneným na prednú časť galérky, ktorá je vyrobená z MDF dosiek potiahnutých fóliou vo farbe dekoru (možno vyberať medzi štyrmi dekory - breza calvados, slivka, wenge). Súčasťou galérky Dreja Plus 65 L/P je tiež halogénové osvetlenie umiestnené v hornej časti - v rampe kúpeľňové galérky, kde nájdete aj vypínač. Vnútorné usporiadanie tejto kúpeľňové galérky je riešené pomocou dvoch poličiek. Vnútri galérky je umiestnená elektrická zásuvka.

Kúpeľňovú galérku Dreja Plus môžete použiť pre pravé aj ľavé prevedenie. Dodávaná galerka má dvierka už primontovaná. Vnútri galérky sú predvŕtané malé otvory pre inštaláciu pántov pre pravé aj ľavé prevedenie. Celá montáž je veľmi jednoduchá.

ilustační foto

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2007 - 2024 StavbaEU.sk