VÝPREDAJ ALCAPLAST rošt pre odtokový žliabok, nerez matný PREHNUTÁ PRVÁ PRIEČKA
VÝPREDAJ ALCAPLAST rošt pre odtokový žliabok, nerez matný PREHNUTÁ PRVÁ PRIEČKA VÝPREDAJ ALCAPLAST rošt pre odtokový žliabok, nerez matný PREHNUTÁ PRVÁ PRIEČKA VÝPREDAJ ALCAPLAST rošt pre odtokový žliabok, nerez matný PREHNUTÁ PRVÁ PRIEČKA VÝPREDAJ ALCAPLAST rošt pre odtokový žliabok, nerez matný PREHNUTÁ PRVÁ PRIEČKA

VÝPREDAJ ALCAPLAST rošt pre odtokový žliabok, nerez matný PREHNUTÁ PRVÁ PRIEČKA

VÝPREDAJ ALCAPLAST rošt pre odtokový žliabok, nerez matný LINE-1050 PREHNUTÁ PRVÁ PRIEČKA Prevedenie: nerez matný Rošty ALCA sú vyrobené s veľkým dôrazom na kvalitu materiálu a opracovania. Sú ... Zobraziť celý popis »


Model: R__LINE-1050M

Popis

VÝPREDAJ ALCAPLAST rošt pre odtokový žliabok, nerez matný LINE-1050 PREHNUTÁ PRVÁ PRIEČKA

Prevedenie: nerez matný

Rošty ALCA sú vyrobené s veľkým dôrazom na kvalitu materiálu a opracovania. Sú používané najnovšie technológie a postupy. Povrch je buď vo vysokom lesku alebo v kefovanie matu. Všetky ostré hrany sú zabrúsené.

Štandardné je nerezová oceľ DIN 1.4301 ČSN 17240. V prípade individuálnych riešení je možné použiť aj nerezovú oceľ vyššej triedy. Odolnosť voči zaťaženiu je testovaná a zodpovedá triede K3 podľa normy STN EN 1253.

záruky
Spoločnosť Alca plast s.r.o. poskytuje zákonné aj predĺžené záručné lehoty. Odbornú a profesionálnou montážou môžete výrazne ovplyvniť funkčnosť, úžitkovú hodnotu výrobku a tým samozrejme spokojnosť používateľa s daným produktom. Na výrobky Alca plast, nainštalované certifikovaným inštalatérom, poskytuje firma rozšírenú záručnú lehotu.

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2007 - 2024 StavbaEU.sk