VÝPREDAJ ARISTON TI SHAPE SMALL 10 UR elektrický ohrievač R__877126 PO SERVISE -FUNKČNÍ
VÝPREDAJ ARISTON TI SHAPE SMALL 10 UR elektrický ohrievač R__877126 PO SERVISE -FUNKČNÍ VÝPREDAJ ARISTON TI SHAPE SMALL 10 UR elektrický ohrievač R__877126 PO SERVISE -FUNKČNÍ

VÝPREDAJ ARISTON TI SHAPE SMALL 10 UR elektrický ohrievač R__877126 PO SERVISE -FUNKČNÍ

ARISTON TI SHAPE SMALL 10 UR elektrický ohrievač vody pre spodnú montáž R__877126 PO SERVISE, ZCELA FUNKČNÍ!!! Vzhľadom k svojim kompaktným rozmerom je jednoducho inštalovateľný v menej prístupn... Zobraziť celý popis »


Model: R__877126

Popis

ARISTON TI SHAPE SMALL 10 UR elektrický ohrievač vody pre spodnú montáž R__877126 PO SERVISE, ZCELA FUNKČNÍ!!!

Vzhľadom k svojim kompaktným rozmerom je jednoducho inštalovateľný v menej prístupných miestach s veľkými nárokmi na okamžitú dodávku teplej vody.

výhody:

- Vnútorná nádrž z ocele so špeciálnym titánovým smaltom
- Rozmerná magnéziová anóda
- Vonkajšie ovládanie teploty
- Bipolárne termostat
- Poistný ventil
- Silná vrstva polyuretánovej izolácie
- Široká škála použitia
- Elektrické krytie IPX4

ARISTON má povesť kvalitnej značky
Je talianskymi zákazníkmi charakterizovaná ako jedna z najlepších známych značiek, ako synonymum pre komfortnejšie život. V priebehu rokov sa výrobky Ariston rozšírili do zahraničia a spoločne s nimi aj povesť tejto značky. Dizajn, inovácie a ohľaduplnosť voči životnému prostrediu sú celé roky kľúčovými bodmi, ktoré vždy charakterizovali značku Ariston. Značka sa rozvíjala s cieľom zlepšovať životy ľudí po celom svete. Poslaním bolo vždy vylepšovanie životov ľudí umožnením vytvárať teplo v ich domovoch a zabezpečením optimálnych podmienok komfortu. Skvelý výkon našich výrobkov garantuje spoľahlivosť a jednoduché použitie, vytvárajú komfort vo ktoromkoľvek domove prispôsobené na plnenie potrieb každého jednotlivého používateľa.

ilustračné foto

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2007 - 2024 StavbaEU.sk