GROHE Atrio Umývadlová 1-otvorová batéria, chróm 21022000
GROHE Atrio Umývadlová 1-otvorová batéria, chróm 21022000

GROHE Atrio Umývadlová 1-otvorová batéria, chróm 21022000

GROHE Atrio Umývadlová 1-otvorová batéria, chróm 21022000 Prevedenie: chróm GROHE StarLight ® - Otočná výtoková trubice - S perlátorom adorazem - S keramickými vršky 1/2 "- 90 ° - Odtoková súpr... Zobraziť celý popis »


Výrobca: GROHE
Model: G21022000

Popis

GROHE Atrio Umývadlová 1-otvorová batéria, chróm 21022000

Prevedenie: chróm GROHE StarLight ®

- Otočná výtoková trubice
- S perlátorom adorazem
- S keramickými vršky 1/2 "- 90 °
- Odtoková súprava 1 1/4 "
- Medené trubičky
- Rýchlomontážny systém
- S kohútikmi Jota

GROHE Starlight ® zaručuje brilantný chrómový povrch, ktorý je triedou sám o sebe. Sústavná vylepšenia za posledných sedem dekád robí unikátny proces nanášania chrómu a následne bezchybný lesklý povrch jedným z najlepších chrómových povrchov na svete. Chrómový povrch na všetkých produktoch od GROHE je silný ako zlomok mikrónov. To, čo ale naozaj platí je podklad. V GROHE nanáša vrstvy medi a niklu v závislosti na podkladovom povrchu, ktorý je totálne neporézny, perfektný povrch je z vrstvy chrómu, ktorá je 500 tenší, ako je ľudský vlas! Hlboký chrómový povrch vytvára žiarivý a zrkadlový lesk. GROHE StarLight ® povrch je odolný voči vodnému kameňu, poškrabaniu a nečistotám - zaisťuje vzhľad ako nový aj po rokoch používania.

záruka: 5 rokov

Informácie o produktovej rade:
Atrio je jasným dizajnom zamerané na jednoduché formy štýle Bauhaus a poskytuje kúpeľni nadčasovú modernosť. Vyberajte z dvoch variantov kohútov. Buď Ypsilon, ktorá je aktuálnym vyjadrením klasickej armatúry s krížovými kohútikmi, alebo Jota, puritánskej pôsobiace pákovú variantu. Armatúry sú dostaniu v chrómovom prevedení a sú vybavené technológiou GROHE StarLight.

ILUSTRAČNÉ FOTO

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2007 - 2024 StavbaEU.sk