JUNKERS ZWR 18-7 KE CERASTAR plynový závesný kotol s prietokovým ohrevom
JUNKERS ZWR 18-7 KE CERASTAR plynový závesný kotol s prietokovým ohrevom JUNKERS ZWR 18-7 KE CERASTAR plynový závesný kotol s prietokovým ohrevom JUNKERS ZWR 18-7 KE CERASTAR plynový závesný kotol s prietokovým ohrevom

JUNKERS ZWR 18-7 KE CERASTAR plynový závesný kotol s prietokovým ohrevom

Odťah spalín: do komína Tepelný výkon: 9,1 - 18,2 kW Maximálne prietokové množstvo TV pri 60 ° C [l / min]: 5,2 Trieda NOx: 5 Elektrické krytie [IP]: X4D Priemer odťahu spalín [mm]: 110 Rozmery v... Zobraziť celý popis »


Výrobca: JUNKERS
Model: 7738501930

Popis

Odťah spalín: do komína
Tepelný výkon: 9,1 - 18,2 kW
Maximálne prietokové množstvo TV pri 60 ° C [l / min]: 5,2
Trieda NOx: 5
Elektrické krytie [IP]: X4D
Priemer odťahu spalín [mm]: 110
Rozmery v / š / h [mm]: 850/440/380
Celková hmotnosť bez obalu: 40 kg

Výhody na prvý pohľad:
- Patentovaný vodou chladený lamelový horák THERMOSTAR
- Dlhá životnosť nerezového výmenníka
- Veľmi tichá prevádzka
- Patentovaný algoritmus SolarInside pre optimálne využívanie solárnej energie
- Úsporné elektronicky riadené čerpadlo
- Jednoduchá obsluha kotla vďaka elektronickej riadiacej jednotke Bosch Heatronic® III a textovému displeju vstavanej regulácie
- Šetrný k životnému prostrediu obzvlášť nízkymi emisiami (NOx tr. 5)

Plynové závesné kotly CERASTAR spájajú osvedčené prvky predchádzajúceho radu s doplnením nových moderných prvkov pre väčšiu úsporu aj komfort. Vedľa špeciálne vyvinutého vodou chladeného lamelového horáku THERMOSTAR je ďalším plusom úsporné elektronicky riadené čerpadlo, elektronická riadiaca jednotka Bosch Heatronic® III, komunikácia so solárnymi systémami a dodatočná úspora vďaka SolarInside.

Kombinovaná variant kotly pre vykurovanie s prietokovým ohrevom vody je obzvlášť vhodná pre bytové jednotky s maximálne 3 odbernými miestami (napr. Drez, umývadlo, vaňa), kde nie je miesta nazvyš.

Kotly CERASTAR ZWR 18 / 24-7 KE sú vybavené energeticky úsporným obehovým čerpadlom a spĺňajú tak nové legislatívne smernice a nariadenia EÚ týkajúce sa predaja zdrojov tepla na vykurovanie a prípravu teplej vody

Optimálna kombinácia so solárnymi systémami
Ak chcete dosiahnuť úspornejšie a ekologickejšie spotreby, je možné závesné kotly CERASTAR jednoducho kombinovať so solárnymi systémami. Vďaka Bosch Heatronic® III a kombinácii patentovaného systému algoritmov SolarInside môžete k priemernej 60% ročnej úspore pri solárnej príprave teplej vody získať ešte ďalšiu dodatočnú úsporu energie v podobe až 15% pri príprave teplej vody.

3-hviezdičkový komfort teplej vody
CeraclassExcellence má v komfortnom režime vždy pripravenú pohotovostnú zásobu teplej vody, vďaka čomu je schopný eliminovať studený štart kotla. Než sa toto množstvo teplej vody spotrebuje, beží už príprava teplej vody na plné obrátky. Čo z toho máte vy? Teplú vodu, koľko chcete, kedy chcete. Teplota samozrejme zostáva konštantný aj pri odbere z viacerých miest súčasne.

Jednoduchá obsluha, jednoduchá údržba
Vďaka elektronickej riadiacej jednotke Bosch Heatronic® III je obsluha kotla naozaj jednoduchá. Displej na kotle zobrazuje v bežnej prevádzke teplotu vykurovacej vody alebo teplej vody. V prípade neštandardného prevádzkového stavu sa na displeji okamžite zobrazí servisný kód, ktorý umožní odborníkovi rýchlu, bezpečnú a samozrejme aj lacnú pomoc.

Výmenník z nerezovej ocele
Nespornou výhodou nerezovej ocele je záruka podstatne dlhšej životnosti výmenníka než v prípade ostatných materiálov. Nerezová oceľ si totiž trvale zachováva svoje veľmi dobré vlastnosti pri vysokej účinnosti odovzdávania tepla.

ilustračné foto

Dokumenty

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2007 - 2024 StavbaEU.sk