OSMA HTL samostatné hrdlo predĺženej (kompenzátor) DN 50
OSMA HTL samostatné hrdlo predĺženej (kompenzátor) DN 50 OSMA HTL samostatné hrdlo predĺženej (kompenzátor) DN 50

OSMA HTL samostatné hrdlo predĺženej (kompenzátor) DN 50

OSMA HTL samostatné hrdlo predĺženej (kompenzátor) DN 50 Technické údaje: • Menovitý rozmer (DN): 50 • Dĺžka (L): 56 mm • Dĺžka (I): 211 mm Odpadové tvarovky z polypropylénu, odolávajúci vysoký... Zobraziť celý popis »


Výrobca: OSMA
Model: 112800OSMA

Popis

OSMA HTL samostatné hrdlo predĺženej (kompenzátor) DN 50

Technické údaje:
• Menovitý rozmer (DN): 50
• Dĺžka (L): 56 mm
• Dĺžka (I): 211 mm

Odpadové tvarovky z polypropylénu, odolávajúci vysokým teplotám. Pripojovacie, odpadové, vetracie a zvodné potrubie vo vnútri budov (oblasť použitia B) v prípade vyššieho teplotného, ??či chemického zaťaženia, avšak bez nároku na zníženú horľavosť.

Spĺňa aj najvyššie požiadavky
Odpadovej rúrky a tvarovky HT systém Plus® sú špičkovým výrobkom s vysokými úžitkovými vlastnosťami. Pri ich navrhovaní sa vychádzalo z požiadaviek súčasnej architektúry a stavebníctva s ohľadom na vysoké mechanické, hygienické a najmä ekologické požiadavky. Podmienky výroby, rozmery i podmienky skúšok odpovedajú ČSN EN 1451-1.

Materiál - PP + minerálne plnivo
Surovinou pre výrobu odpadových rúr a tvaroviek je polypropylén (PP). Materiál s vysokou húževnatosťou, dlhodobú teplotné a chemickou stabilitou, ktorý prepožičiava potrubie mimoriadne dlhú životnosť.

Hladká a homogénna stena
Výrobný postup zaručuje dokonale hladký vnútorný aj vonkajší povrch rúr i tvaroviek. Ten spolu s precízne navrhnutým tvarom hrdlového spoja zaručuje vynikajúcu hydraulické vlastností potrubia. Hrdlový spoj je tesnený viacnásobným tesniacim elementom, zaisťujúcim nielen dokonalú tesnosť ale aj pružnosť spoja.

Ekológia
Produkt je vyrábaný technologickým postupom, ktorý je šetrný k prírodnému prostrediu. Je plne recyklovateľný a v prípade tepelného rozkladu neprodukuje toxické splodiny.

široký sortiment
HT systém Plus® je kompletný systém pre vnútornú kanalizáciu so širokým výberom prvkov, ktorého štruktúra bola adaptovaná pre potreby tuzemské výstavby. Je ľahko prepojiteľný so všetkými existujúcich kanalizačných potrubí.

Jednoduchá montáž
Jednoduché spájanie pomocou násuvných hrdiel, tesnených elastomérovým krúžkom, urýchľuje na rozdiel od lepených či zvarovaných systémov inak ťažkú ??montáž. Zároveň zaručuje okamžitú a dokonalú tesnosť spojov, čím umožňuje vyhotovenie
tlakové skúšky bezprostredne po ukončení montáže.
Kvalitnejšie a stálejšie potlač rúrok EAN kódom pre bezproblémovú identifikáciu a s meradlom pre ľahšiu montáž.

ILUSTRAČNÉ FOTO

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2007 - 2024 StavbaEU.sk