GARDENA SILENO+ 1300 robotická kosačka 4054-32
GARDENA SILENO+ 1300 robotická kosačka 4054-32 GARDENA SILENO+ 1300 robotická kosačka 4054-32 GARDENA SILENO+ 1300 robotická kosačka 4054-32

GARDENA SILENO+ 1300 robotická kosačka 4054-32

GARDENA SILENO+ 1300 robotická kosačka 4054-32 Starostlivosť o trávnik môže byť tak jednoduchá! GARDENA Šialene + udržuje steblá trávy na presne nastavenej výške a vy si môžete vychutnať svoj vo... Zobraziť celý popis »


Model: 4054-32

Popis

GARDENA SILENO+ 1300 robotická kosačka 4054-32

Starostlivosť o trávnik môže byť tak jednoduchá! GARDENA Šialene + udržuje steblá trávy na presne nastavenej výške a vy si môžete vychutnať svoj voľný čas. Vďaka SensorCut systému nevytvára robotická kosačka na trávniku pruhy, ale zanecháva dokonale udržiavaný trávny koberec. Jej prevádzka je tak tichý, že je len ťažko možné počuť, že pred jej automatickým návratom do nabíjacej stanice vôbec kosila. Čas kosenia je voľne programovateľný. Preto bude robotická kosačka v prevádzke len vtedy, keď ju budete potrebovať. Vďaka integrovanému senzoru, ktorý registruje rast trávy, si sama určí, ako často bude kosiť. GARDENA šialené + je vhodná pre trávnaté plochy až do 1300 m2 a vďaka silnému pohonu zadných kolies je schopná vyrovnať sa s nerovným terénom a dokonca so sklonom až 35 percent.

Skvelá starostlivosť o trávnik:
Presné nože strihajú trávu čisto. A vďaka SensorCut System nerobí GARDENA robotická kosačka šialene na trávniku pruhy. Nastavenie výšky kosenia je veľmi jednoduché a vykonáva sa bez použitia náradia.

Pre viac času na relaxáciu:
Vyložte si nohy a relaxujte! Vaša robotická kosačka vybaví kosenie trávnika za vás. Jemné ústrižky trávy zostávajú na trávniku ako prirodzené hnojivo. Podporuje dobrý rast a šetrí váš drahocenný čas, počas ktorého môžete robiť iné veci.

Spoľahlivá prevádzka:
Funkcia EasyPassage umožňuje kosačke ľahko pokosiť úzkej pasáže bez opustenia dráhy. Vďaka vysoko nárazuvzdornému plastovému plášťu je robotická kosačka obzvlášť pevná. Ani horúce letné počasie jej neodradí. Vďaka spoľahlivej funkčnosti pracuje nezávisle na poveternostných podmienkach, dokonca aj za dažďa.

Množstvo výhod:
Robotická kosačka GARDENA šialený + premýšľa sama. Je vybavená technológiou SensorControl, ktorá určuje intenzitu rastu trávy a tomu prispôsobuje jej prevádzku.

Ideálne pre komplexné trávnaté plochy:
Veľké a členité záhradné štruktúry nerobia robotické kosačke GARDENA šialene problém. Táto kosačka sa pohybuje po trávnatých plochách úplne automaticky, spoľahlivo a nezanecháva po sebe vyjazdené koľaje.

Technické parametre:
produktivita
Kapacita kosenia : m21300 m2 +/- 20%
Systém nabíjania: Automatický
Maximálny sklon pracovnej plochy: 35%

výrobok
Farba: Šedá
Klávesnica: 19 tlačidiel
Informačný panelLCD displej s ponukou nastavenia
Timer
typ rukojetiIntegrovaná
Dezén kolies: Hrubý
Výkon a nabíjanie
Typ batérieLi-ion
Typická doba nabíjania: 60 min
Priemerná doba kosenia na jedno nabitie: 65 min
Spotreba energie: 25 W

Motor a sekacie systém
Systém kosenia: 3 otočné sekacie nože
Výška kosenia, min-max: 20 - 60 mm
Šírka záberu: 22 cm

Údaje o hlučnosti
Hladina hluku, dB (A) nameraná: 58 dB (A), garantovaná: 60 dB (A)
Bezpečné a bezpečnostné vlastnosti
Alarm: Střední
PIN kód
Zámok inštalácie
Časový zámok
Senzor pre zdvihnutie
Senzor náklonu
Inštalačné príslušenstvo
Kábel ohraničenia: 250 m
Skoby: 400 ks
Extra nože: 9 ks

celkové rozmery
Rozmery výrobku, D x Š x V: 627 x 509 x 248 mm
Hmotnosť: 9,8 kg

ilustračné foto

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2007 - 2024 StavbaEU.sk