CANDY CDP 4609 Umývačka riadu
CANDY CDP 4609 Umývačka riadu CANDY CDP 4609 Umývačka riadu

CANDY CDP 4609 Umývačka riadu

CANDY CDP 4609 Umývačka riadu Úzka umývačka, ktorá si poradí s každým znečistením! Bude vám vyhovovať úzka umývačka, ktorá vás nadchne pomerom priaznivé ceny a vysokého výkonu? Potom práve pre v... Zobraziť celý popis »


Výrobca: CANDY
Model: 40027474

Popis

CANDY CDP 4609 Umývačka riadu

Úzka umývačka, ktorá si poradí s každým znečistením!
Bude vám vyhovovať úzka umývačka, ktorá vás nadchne pomerom priaznivé ceny a vysokého výkonu? Potom práve pre vás je vhodná voľne stojaca umývačka riadu Candy CDP 4609 v bielej farbe, ktorá disponuje dômyselne navrhnutými programy pre perfektné odstránenie každej nečistoty.
Praktická a úsporná umývačka
Kondenzačné umývačka riadu Candy CDP 4609 dosahuje šírku iba 45 cm, vďaka čomu ušetríte veľa miesta. Aj napriek tomu dokáže umyť až 9 jedálenských súprav a so svojim výkonom patrí do energetickej triedy A +. Tým značne uľaví vášmu rodinnému rozpočtu a bude šetrná k životnému prostrediu. S jej pomocou si umývanie riadu čoskoro obľúbite a stane sa už len zábavou.
Programy pre dokonalé umývanie
Umývačka Candy ponúka 5 programov umývania, ktoré si poradia s každou úrovňou znečistenia. K dispozícii máte silný program pre veľmi špinavý riad a hrnce alebo štandardný režim vhodný na bežne ušpinené taniere, misy či panvice. Nájdete tu aj rýchly program, ktorý zaručí perfektne umytý riad len za 24 minút pri 50 ° C.
S ekonomickým programom Eco Bio naopak zaznamenáte čo najmenšie úsporu elektrickej energie. Nechýba ani program studeného predumytia. Súčasne s vybraným režimom si môžete zvoliť zo 4 umývacích teplôt, pričom tvrdá voda je Zmäkčovanie v 5 stupňoch.
Prispôsobte si vnútorný priestor
Medzi hlavné prednosti sa radí nastaviteľný horný kôš s priestorom pre šálky vybavený štyrmi sklopnými tŕňmi. Vďaka tomu tu ľahko umiestnite aj veľké objemné hrnce. Na príbory poslúži košík umiestnený v spodnej časti. Spotrebič je vybavený displejom s LED diódami, na ktorom ľahko nastavíte vybraný program. Zároveň vás bude informovať pomocou indikátora o doplnenie soli a leštidla.
prídavné funkcie
Poteší vás aj možnosť odloženého štartu v krokoch po 3-6 -9 hodinách, ktorá vám pomôže s organizovaním času a tak môžete mať čisté riady pripravené potrebné pri príchode z práce. Umývačka Candy je vybavená systémom Total overflow, ktorý ochráni spotrebič proti pretečeniu. Na koniec umývacieho programu vás upozorní zvukový signál.

ilustračné foto

Dokumenty

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2007 - 2024 StavbaEU.sk