GARDENA nožnice na trávnik Comfort s násadou, otočné 8740-20
GARDENA nožnice na trávnik Comfort s násadou, otočné 8740-20 GARDENA nožnice na trávnik Comfort s násadou, otočné 8740-20 GARDENA nožnice na trávnik Comfort s násadou, otočné 8740-20 GARDENA nožnice na trávnik Comfort s násadou, otočné 8740-20 GARDENA nožnice na trávnik Comfort s násadou, otočné 8740-20

GARDENA nožnice na trávnik Comfort s násadou, otočné 8740-20

GARDENA nožnice na trávu Classic, otočné 8731-20 Otočné nožnice na trávu s dlhou násadou GARDENA Comfort umožňujú ľahké a presné zastrihávanie okrajov trávnika vo vzpriamenom postoji šetriacom c... Zobraziť celý popis »


Model: 8740-20

Popis

GARDENA nožnice na trávu Classic, otočné 8731-20

Otočné nožnice na trávu s dlhou násadou GARDENA Comfort umožňujú ľahké a presné zastrihávanie okrajov trávnika vo vzpriamenom postoji šetriacom chrbát. Nožnice na trávu sú v záujme jednoduchého vedenia a pohodlného tlačenie vybavené veľkými kolesami. Vďaka nastaviteľnému uhlu rukoväti možno vykonať nastavenie podľa výšky obsluhy a umožniť tak ergonomickú prácu. Pohodlný tvar rukoväte umožňuje jednoduchú manipuláciu a obsluhu nožníc na trávu bez ohýbania chrbta. Pre presné zastrihávanie trávnika s konzistentné výškou strihania sú nožnice na trávu opatrené žacími nožmi s nepriľnavou povrchovou úpravou a vlnitým výbrusom. Nože s nepriľnavou povrchovou úpravou možno otáčať o 90 ° na obe strany a umožňujú tak flexibilnú prácu - a ľahký prístup. Vďaka špeciálnemu uloženiu nožov v ložisku je zaručený rovnomerný a rýchly strih celou dĺžkou nožov. Vďaka praktickej jednoručné poistke možné nožnice na trávu rýchlo a ľahko zaistiť. Závesné oko umožňuje praktické skladovanie.

ľahké strihanie
Vďaka ergonomickému tvaru rukoväte padnú nožnice na trávu pohodlne do ruky a strihanie je tak obzvlášť ľahké.

Vzpriamený pracovný postoj
Vďaka nožniciam na trávu s násadou môžete pracovať vo vzpriamenom postoji šetriacom chrbát.

ergonomická práca
Nastaviteľné naklopenie rukoväte umožňuje ergonomickú prácu.

otočné
Nože s nepriľnavým povrchom možno otáčať o 90 ° na obe strany.

Ľahké vedenie a tlačenie
Vďaka veľkým kolesám možno otočné nožnice na trávu radu Comfort ľahko tlačiť.

Špecifikácia:
Nôž: s antiadhezívnym povlakom

ilustračné foto

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2007 - 2024 StavbaEU.sk