LAUFEN FORM WC sedadlo s poklopom, biele, SOFT CLOSE 8.9767.1.300.000.1
LAUFEN FORM WC sedadlo s poklopom, biele, SOFT CLOSE 8.9767.1.300.000.1

LAUFEN FORM WC sedadlo s poklopom, biele, SOFT CLOSE 8.9767.1.300.000.1

WC sedadlo s poklopom - Ľahko odnímateľné vďaka rýchloupínacím chrómovým úchytom - Antibakteriálna úprava - Spomaľovací sklápací systém SOFT CLOSE , zaistí tiché zatváranie - Farebné prevedenie :... Zobraziť celý popis »


Model: 8.9767.1.300.000.1

Popis

WC sedadlo s poklopom
- Ľahko odnímateľné vďaka rýchloupínacím chrómovým úchytom
- Antibakteriálna úprava
- Spomaľovací sklápací systém SOFT CLOSE , zaistí tiché zatváranie
- Farebné prevedenie : biela

Laufen FORM
to je ďalší z kúpeľňových radov spoločnosti LAUFEN . Táto rada kúpeľňového vybavenia , doplnkov a nábytku je predovšetkým nadčasová a je vhodná do kúpeľní všetkých vzhľadov a prispôsobí sa ľahko aj Vášmu životnom štýle . Rad FORM sa vyznačuje trvalou kvalitou samotných produktov a jehich designov . Návrhár Miesa van der Roheho sa držal pravidla " menej je viac " a týmto dizajnovým štýlom Vás oslní aj rad FORM .
Kypré krivky , najmä pri umývadlách , sprchovacích vaničiek , WC a bidetov zaručí moderný vzhľad Vašej kúpeľne . Umývadlá o šírke 1,2 ma 1,5 m , pôsobí ako zalomené keramické bloky so zaokrúhlenými zapustenými misami . Ľahko môžete dosiahnuť pôsobivého vzhľadu , keď umývadlá skombinujete so skrinkou pod umývadlo s chrómovou tyčou . Kúpeľňové vybavenie Form dokonale ladí s týmito radmi nábytku - Form , Case a Open .

Ilustračné foto !

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2007 - 2024 StavbaEU.sk