Persil Expert Duo-Caps gélové kapsule na biele a stálofarebné prádlo 32 ks
Persil Expert Duo-Caps gélové kapsule na biele a stálofarebné prádlo 32 ks

Persil Expert Duo-Caps gélové kapsule na biele a stálofarebné prádlo 32 ks

Persil Expert Duo-Caps gélové kapsule na biele a stálofarebné prádlo 32 ks Persil Duo-Caps Expert gélové kapsule na biele a stálofarebné prádlo 32 x 33,04 ml v znovu uzatvárateľnom balení. Po... Zobraziť celý popis »


Model: 897563

Popis

Persil Expert Duo-Caps gélové kapsule na biele a stálofarebné prádlo 32 ks

Persil Duo-Caps Expert gélové kapsule na biele a stálofarebné prádlo 32 x 33,04 ml v znovu uzatvárateľnom balení.

Pohodlie je jednou z hlavných ingrediencií moderného života. Všetci Porota neustále hľadáme inovácie, ktoré by náš život urobili jednoduchším a efektívnejším. Novinku pre jednoduchšie, ale nemenej účinné pranie predstavuje tento rok na jeseň spoločnosť Henkel Slovensko. Prichádza s novou dvojkomorovú generáciu kapsúl s gélovým pracím prostriedkom Persil Duo-Caps, ktoré ponúkajú v jedinom jednoduchom kroku vysokú účinnosť a perfektné výsledky.

Prvá dvojkomorová pracie kapsule Persil Duo-Caps zaistí žiarivé a dokonale čisté oblečenie bez škvŕn tým najpohodlnejším spôsobom. Vďaka použitiu najnovšej výrobnej technológie sú jednotlivé účinné zložky v kapsule Persil Duo-Caps oddelené. Sú tak úplne chránené a uchovávajú si 100% účinnosť až do prvého kontaktu s vodou počas pracieho cyklu. Potom sa okamžite rozpúšťa.

V modrej časti kapsule je koncentrovaný tekutý odstraňovač škvŕn obsahujúci povrchovo aktívne látky a účinnú enzýmovú zmes, ktorá odstráni aj tie najodolnejšie škvrny a zanecháva bielizeň dokonale čisté, zatiaľ čo vysoko účinný optický zjasňovača v zelenej časti rozžiari farby a pomáha chrániť bielizeň pred zasadnutím, čím dodáva farbám potrebnú sviežosť.

Pohodlné dávkovanie a manipulácia
Použitie nových pracích kapsúl Persil Duo-Caps nemôže byť jednoduchšie. Túto kompaktnú kapsulu s vopred odmeranú prácou dávkou stačí len vložiť do bubna práčky pred pridaním bielizne.

Pri kontakte s vodou sa kapsula okamžite rozpúšťa, čím sa všetok jej prací účinok okamžite a bezo zvyšku uvoľní priamo do bielizne. Malé balenie obsahuje 15 pracích dávok (15 kapsúl) v praktických, znovu uzatvárateľných plastových boxoch. Väčšie balenie Persil Duo-Caps - 32, 40, 48, 56 a 64 pracích dávok, je k dostaniu v jedinečných odolných znovu uzatvárateľných baleniach pre pohodlné prenášanie a manipuláciu. Nové zloženie Persil Duo-Caps je v porovnaní s gélovými pracími prostriedkami dvakrát koncentrovanejšie preto je výrobok výhodný aj zhľadiska manipulácie (je ľahký) a skladovateľnosti (nezaberie príliš miesta).

Dráždi oči a pokožku. Skladujte mimo dosahu detí. Zabráňte kontaktu s pokožkou a očami. Pri zasiahnutí očí okamžite umyte veľkým množstvom vody. Pri požití nevyvolávať zvracanie, okamžite vyhľadajte lekársku pomoc a ukážte tento obal alebo označenie.

ilustračné foto

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2007 - 2024 StavbaEU.sk