PLASTKON lopata na sneh 50 ALU modrá
PLASTKON lopata na sneh 50 ALU modrá

PLASTKON lopata na sneh 50 ALU modrá

PLASTKON Hrablo na sneh 50 ALU modrá VYROBENÉ PRE RÝCHLOS A POHODLIE Ergonomicky tvarovaná rukoväť maximalizuje potenciál oboch paží počas práce, a tak zvyšuje rýchlosť, zatiaľ čo PVC eloxovať a... Zobraziť celý popis »


Výrobca: PLASTKON
Model: 41119060

Popis

PLASTKON Hrablo na sneh 50 ALU modrá

VYROBENÉ PRE RÝCHLOS A POHODLIE
Ergonomicky tvarovaná rukoväť maximalizuje potenciál oboch paží počas práce, a tak zvyšuje rýchlosť, zatiaľ čo PVC eloxovať alebo komaxitovépokrytí násady poskytuje komfort aj pri nepriaznivých poveternostných podmienkach.

PEVNÁ VÍCEŽEBROVÁ KONŠTRUKCIA
Nebývalý počet rebier starostlivo umiestnených ako vertikálne na chrbtici lopaty, tak horizontálne pozdĺž lišty, zaručuje odolnosť a vysokú životnosť aj pri tých najextrémnejších podmienkach a manipuláciu. Mrazuvzdorný až do -40 ° C

Hliníková násada s PVCkrytím pre väčšie pohodlie

ODOLNÉ TLAKOVÉ INTEGROVANÉ ČEPELE
Všetky čepele sú vybavené vnútornými kanáliky, ktoré umožňujú plastový materiál úplne integrovať s hliníkom. Nami postavený špeciálny nástroj integruje ostrie do ešte horúceho čerstvo vylisovaného plastu, ktorý tak zateká do kanálikov, a tým zabezpečuje odolnosť neporovnateľnú s konkurenciou.

ELOX - OCHRANNÁ VRSTVA
Tyče sú práškovo lakované. Ide o vyspelú metódu nanášania elektrostaticky nasprejovaných častíc na hliník, ktorú možno docieliť odolné ochrannej vrstvy s estetickým vzhľadom. Výsledkom je rovnomerný, odolný a kvalitný lak. Povrchy odolajú odštiepeniu aj poškrabaniu a nevyblednú. Farby vydržia dlhšie jasné a vrstva laku ochráni vaše ruky proti mrazu.

Parametre produktu:
• Rozmery: 50 x 145 cm
• Materiál: polypropylén (PP)
• Rukoväť: hliník s PVC
• Rukoväť: D shape
• Lišta: alu integrated
• Výška: 145 cm

ILUSTRAČNÉ FOTO

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2007 - 2024 StavbaEU.sk