SAPHO UNA podomietková sprchová termostatická batéria, 3 výstupy, chróm UN57169
SAPHO UNA podomietková sprchová termostatická batéria, 3 výstupy, chróm UN57169 SAPHO UNA podomietková sprchová termostatická batéria, 3 výstupy, chróm UN57169 SAPHO UNA podomietková sprchová termostatická batéria, 3 výstupy, chróm UN57169

SAPHO UNA podomietková sprchová termostatická batéria, 3 výstupy, chróm UN57169

UNA Podomietková sprchová termostatická batéria, pre 3 výstupy - Možnosť napojenia napr. Ručnej, hlavovej sprchy a nástenných spŕšok. - Prepínač vody integrovaný do ovládacej rukoväte. - SECUREst... Zobraziť celý popis »


Výrobca: SAPHO
Model: DM393

Popis

UNA Podomietková sprchová termostatická batéria, pre 3 výstupy
- Možnosť napojenia napr. Ručnej, hlavovej sprchy a nástenných spŕšok.
- Prepínač vody integrovaný do ovládacej rukoväte.
- SECUREstop - bezpečný systém proti obareniu.
- Súčasťou batérie je podomietkové teleso.
- Balenie neobsahuje ručnú sprchu a hadicu.
- Batéria je továrňou nastavená a odskúšaná pri tlaku 3 bary na oboch vstupoch. Za týchto podmienok je funkčnosť batérie optimálny s akýmkoľvek typom ohrevu vody.
- Pri tlaku nad 5 barov odporúčame inštaláciu redukčného ventilu.

Prípadný servisný zákrok možno jednoducho riešiť po odobratí tenkej krycej dosky. Výmenu termostatické kartuše CR-107c alebo kartuše s integrovaným prepínačom CR010NC vykonáte po sňatí rukoväťou.


Podomietková batéria ponúka dizajnovo čisté riešenie sprchovacieho kúta. Odporúčame ju aj do menších priestorov, jej malá hĺbka neobmedzuje pohyb osoby v sprchovacom kúte.

AKO FUNGUJE TERMOSTATICKÁ BATÉRIA?
Termostatická batéria je z výroby nastavená na teplotu vody 38 ° C. Po pustení vody zdvihnutím hornej páky k sebe teda potečie voda s teplotou 38 ° C. Ak budete chcieť vodu chladnejšie, stačí otočiť spodnú rukoväťou vpravo. Ak budete chcieť vodu teplejšiu, treba stlačiť bezpečnostnú poistku SECUREstop na spodnej rukoväti a potom otočiť smerom vľavo. Prietok vody a to, či voda potečie napr. Z ručnej alebo hlavovej sprchy alebo trysiek, si volíte pomocou hornej páky. Pri otvorení vody, zdvihnutím hornej páky k sebe, potečie voda z hlavovej sprchy. Pre prepnutie na ručnú sprchu alebo trysky treba pákou otočiť vpravo alebo vľavo (podľa napojenia).

ČO PONÚKA TERMOSTATICKÉ BATÉRIE OD FIRMY ALPI:
SÚ BEZPEČNÉ
Vďaka blokáciu SECUREstop nemôže voda na výstupe prekročiť teplotu 38 ° C. Teplotu je možné zvýšiť len po odblokovaní (stlačenie) bezpečnostného gombíka.

BEZPEČNÉ OVLÁDACIE PRVKY
Ovládacie prvky termostatické batérie firmy ALPI sú vždy navrhované tak, aby boli pohodlné a prehľadné pre obsluhu. Jednoduchosť obsluhy spoznáte aj pri stláčaní bezpečnostné poistky SECUREstop.

Hygienickosť, PRAKTICKOS A DESIGN SPOZNÁTE pri upratovaní
Pri návrhu batérií je jedným z hľadísk i ľahká údržba. Batérie firmy ALPI nemá žiadne záhyby, ktoré sa zle ošetrujú a v ktorých sa drží špina.

MOSADZNÉ OVLÁDACIE PRVKY
Výrobok možno použiť do verejných priestorov.

Batérie UNA, okrem umývadlové a bidetové, sú termostatické. Výrobca - firma Alpi - je lídrom vo výrobe termostatických batérií. Ich batérie sa vyznačujú dizajnom a kvalitou.

Séria obsahuje všetky potrebné komponenty do Vašej kúpeľne. V ponuke tejto série je aj sprchový stĺp, ktorý má ultra štíhlou hlavovú sprchu. Séria UNA je pre modernú kúpeľňu v hranatom štýle to pravé.

Predĺžená záruka 5 rokov na tesnosť batérií UNA.

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2007 - 2024 StavbaEU.sk