ABX Derby 6-57 Prisma, Krbová vložka na drevo, plech, lomené sklo
ABX Derby 6-57 Prisma, Krbová vložka na drevo, plech, lomené sklo ABX Derby 6-57 Prisma, Krbová vložka na drevo, plech, lomené sklo

ABX Derby 6-57 Prisma, Krbová vložka na drevo, plech, lomené sklo

ABX Derby 6-57 Prisma, Krbová vložka na drevo, plech, lomené sklo Krbovú vložku Derby 6/57 tvorí oceloplechový jednoplášťový zvarenec. Dno, boky a chrbát ohniska sú vyložené hmotou odolávajúci ... Zobraziť celý popis »


Model: 6572008L

Popis

ABX Derby 6-57 Prisma, Krbová vložka na drevo, plech, lomené sklo

Krbovú vložku Derby 6/57 tvorí oceloplechový jednoplášťový zvarenec. Dno, boky a chrbát ohniska sú vyložené hmotou odolávajúci teplotám horenia. Zhruba uprostred dna je liatinový rošt pod ktorým je popolník. Do priestoru popolníka je privádzaný vzduch pre spaľovanie. Pomocou přisávacího hrdla umiestneného vzadu v spodnej časti vložky možno priviesť vzduch iz priestor mimo vykurovanú miestnosť. Sekundárny vzduch, ktorý zvyšuje účinnosť spaľovania, a primárny vzduch sú ovládané regulátory umiestnenými pod dvierkami ohniska. Pravý regulátor je určený pre ovládanie primárneho vzduchu a obaja sú v polohe vpravo otvorené. Vo dvierkach ohniska je vsadená sklokeramika, ktorá odoláva teplotám a teplotným rázom. Vývod dymových spalín je vyvedený nahor a jeho napojenie na komín vyžaduje potrebné potrubia s menovitou svetlosťou o priemere 150 mm. Krbová vložka Derby 6/57 je nastriekaná špeciálnou farbou, ktorá odoláva vysokým teplotám.

Menovitý výkon (kW): 7
Regulovateľný výkon (kW): 3,5-9
Výška x hĺbka x šírka (mm): 1235-1360 x 580 x 500
Maximálna dĺžka polien (mm): 350
Palivo: drevo, drevené brikety / hnedouhoľné brikety
Spotreba paliva pri menovitom výkone (kg / hod): 1,9 / 1,8
Vykurovaný priestor (m3): 70-180
Energetická účinnosť (%): 82/80
Minimálny ťah komínov (Pa): 12
Teplota spalín (° C): 237/222
Pripojenie dymovodu: horné
Priemer dymovodu (mm): 150
Vzdialenosť osi horného dymovodu (mm): 164

Hmotnosť (vrátane obalu) (kg): 94

Všetky pece sú konštruované na princípe "dvojitého spaľovania" primárneho a sekundárneho vzduchu au novej rady výrobkov je už využívaný princíp "trojakého spaľovanie" s terciárnym vzduchom. Naviac u vybraných typov je používaná patentovaná automatická regulácia pomeru primárneho a sekundárneho vzduchu.

ilustračné foto

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2007 - 2024 StavbaEU.sk