ALVEUS Cubo 30 drez Algranit, Espresso Metalic
ALVEUS Cubo 30 drez Algranit, Espresso Metalic ALVEUS Cubo 30 drez Algranit, Espresso Metalic ALVEUS Cubo 30 drez Algranit, Espresso Metalic ALVEUS Cubo 30 drez Algranit, Espresso Metalic

ALVEUS Cubo 30 drez Algranit, Espresso Metalic

Rozmer drezu: 780 x 500 mm Rozmer vaničky: 340 x 430 x 205 mm Rozmer skrinky: 450 mm Štruktúra povrchu: Algranit metalic - Farba: Espresso metalic Orientácia drezu: univerzálny Drez je dodávaný v... Zobraziť celý popis »


Model: 1088552

Popis

Rozmer drezu: 780 x 500 mm
Rozmer vaničky: 340 x 430 x 205 mm
Rozmer skrinky: 450 mm
Štruktúra povrchu: Algranit metalic
- Farba: Espresso metalic
Orientácia drezu: univerzálny
Drez je dodávaný vrátane 2 otvorov (pre batériu a ovládanie sitkového ventilu)
Verzia: vstavané drezy (I)

Súčasťou balenia drezu CUBO je:
- Sitkový ventil 3 1/2 "
- Excentrické ovládanie POP-UP
- Odtoková a prepadová armatúra s priestorovo úspornou trubkou
- Montážne úchytky drezu

Rad Alveus Cubo sa charakterizuje moderným a minimalistickým dizajnom. Drezy sú vyrobené z vysoko kvalitného kompozitu Algranit a môžete si vybrať z ôsmich rôznych modelov a radu farieb. Hlboké vaničky, veľká vanička hlboká až do 230 mm, malá vanička hlboká až do 151 mm zaručuje vysokú úroveň funkčnosti a v kombinácii so štýlovými malými rádiusy tvorí zväčšenou kapacitu. Drezy Cubo sa pýši prostými líniami a uhladeným povrchom, čo umožňuje jednoduchú údržbu čistoty a hygieny. Doplnky, ktoré perfektne zodpovedajú tvaru drezu, budú tiež pomôckou v kuchyni.

ALGRANIT - novo vyvinutý kompozitný materiál kombinuje 70% častíc žuly spojené spolu s polymérovou živicou vysokej kvality na zabezpečenie vynikajúcej tepelnej odolnosti až do 280 ° C.
Drezy z Algranit garantujú vynikajúcu odolnosť proti poškriabaniu a nárazu, zatiaľ čo ich uhladený povrch zaisťuje jednoduchosť údržby čistoty: od špiny, škvŕn a vodného kameňa. Zvýšená odolnosť materiálu a starostlivosť v súlade s inštrukcií zaručuje dlhú životnosť týchto drezov. Farby sú odolné voči UV žiareniu, takže farba nevybledne.
Algranit je k dispozícii v mnohých farbách a niektoré sú obohatené metalickým leskom.

Vstavané drezy (I) sú inštalované do pracovnej dosky a vďaka tomuto vytvárajú plynulú pracovnú plochu. Drez je zasunutý do dostatočne veľkého výrezu zhora a upevnený dodanými úchytkami. Vstavané drezy sú vhodné pre pracovné dosky, ktoré majú hrúbku 25 až 40 mm.

ILUSTRAČNÉ FOTO

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2007 - 2024 StavbaEU.sk