Boki Krycia mriežka k podlahovým konvektorom PMU-18-600-11 priečna, dural
Boki Krycia mriežka k podlahovým konvektorom PMU-18-600-11 priečna, dural Boki Krycia mriežka k podlahovým konvektorom PMU-18-600-11 priečna, dural Boki Krycia mriežka k podlahovým konvektorom PMU-18-600-11 priečna, dural Boki Krycia mriežka k podlahovým konvektorom PMU-18-600-11 priečna, dural

Boki Krycia mriežka k podlahovým konvektorom PMU-18-600-11 priečna, dural

Boki Krycia mriežka k podlahovým konvektorom PMU-18-600-11 priečna, dural typ: Krycia mriežka s U lištou, rolovateľná šírka: 180 mm dĺžka: 6000 m farebná dural prevedenie: - prírodný elox ... Zobraziť celý popis »


Model: PMU-18-600-11

Popis

Boki Krycia mriežka k podlahovým konvektorom PMU-18-600-11 priečna, dural

typ: Krycia mriežka s U lištou, rolovateľná
šírka: 180 mm
dĺžka: 6000 m
farebná dural prevedenie: - prírodný elox
- Zlatý elox 01
- Svetlý bronz 02
- Tmavý bronz 03
- Čierny elox 04
Pri výbere farebného odtieňa okrem prírodného eloxu je potrebné zadať jeho číselné označenie do poznámky v objednávke!

Krycie mriežky podlahových konvektorov sú prakticky jedinou viditeľnou súčasťou konvektora. Veľký dôraz je preto kladený na ich materiálové a tvarové prevedení. Okrem tejto dizajnové funkcie plní krycia mriežka ešte funkcie technické - pochôdzne a distribučné. Krycia mriežka umožňuje standartní plošné zaťaženie, ktoré je cez lem vane konvektora prenášané do základu a súčasne tvarom lamiel a ich bočným odstupom účinne ovplyvňuje prúdenie vzduchu. Výrobný program nie je obmedzený rozmerom krycie mriežky a zahŕňa všetky rozmerové kombinácie štandardných rozmerov a súčasne neštandardné a atypické riešenie podľa Vašich požiadaviek.

Technické alternatívy:
Spoločnosť BOKI Energy s.r.o. ponúka 2 základné technické varianty mriežky - rolovateľný a skladanou mriežku. Rolovateľná mriežka sa vyrába iba v prevedení s priečnou orientáciou lamiel vzhľadom k vani konvektora, lamely spolu s dištančnými krúžkami sú navlečenie na pružine, ktorá umožňuje rolovanie mriežky. Označenie rolovatelného prevedenie v objednávacom kóde sú počiatočné písmená PM.
Skladaná mriežka je dodávaná z viac segmentov konštantná dĺžky, jednotlivé lamely sú uložené v zámku nosnej lišty. Označenie v kóde je potom PV ...
Mriežky sú dodávané s priečnymi alebo pozdĺžnymi lamelami. Pozdĺžnu mriežku nemožno z konštrukčných dôvodov použiť u vaní s výškou 90 mm.

Materiálové alternatívy:
Krycie mriežky sú vyrábané v prevedení s duralovými, nerezovými alebo drevenými lamelami. Všetky mriežky majú štandardné výšku 20 mm.

Okrajové lišty krycích mriežok:
Krycie mriežky konvektorov InFloor sú k dispozícii buď bez okrajové lišty alebo s okrajovou lištou U, L alebo Z (pozri tretia písmeno objednávacieho kódu). Lišty U, L a Z sú dodávané iba z duralu, lišty U a L sú k dispozícii vo všetkých farebných odtieňoch duralové krycie mriežky. Z lišty sú k dispozícii iba v prevedení prírodný hliník. V prípade požiadavky na atypické prevedenie krycej mriežky vo farebnom prevedení podľa RAL, môže byť tiež okrajová lišta dodaná v rovnakom odtieni.
Prevedenie bez okrajové lišty (PMO):
Použitie krycie mriežky bez okrajové lišty sú značené PMO a predpokladá dokonale prevedenú inštaláciu konvektora a to predovšetkým čo do výškového založenie vzhľadom na rovinu hotovej podlahy. Toto prevedenie súčasne predpokladá dokonale položenú hotvou podlahu okolo konvektora s rovnakou šírkou škáry.
Prevedenie s okrajovou lištou U (PMU):
Opticky zdôrazňuje ohraničenie konvektora v okolitej hotové podlahe. Fixácia U lišty na leme sa odporúča silikónovým tmelom. U lišta je iba v prírodnom duralu a svetlom bronzu.
Prevedenie s okrajovou lištou L (PML):
Opticky rámuje podlahový konvektor v okolitej hotové podlahe. L lišta prekrýva prechod medzi vaňou a hotovou podlahou as výhodou sa používa tam, kde je nerovnomerná špára medzi mriežkou a podlahou. Pre fixáciu k podlahe obsahuje L lišta obojstranne lepiacu pásku.
Prevedenie s okrajovou lištou Z (PMZ):
Opticky rámuje konvektor k okolitej hotové podlahe. Z lišta prekrýva prechod medzi vaňou a hotovou podlahou a súčasne je základňou pre uloženie krycej mřížky.S výhodou sa používa tam, kde je "utopená" inštalácia vane konvektora voči rovine hotovej podlahy a tam, kde je nerovnomerná špára medzi mriežkou a okolité hotovou podlahou. Fixuje sa silikónovým tmelom. Šírka mriežky pre Z lištu je odlišná než pre U a L. Pri použití Z lišty je nutné vaňu usadiť o 3-5 mm
pod úroveň hotovej podlahy.

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2007 - 2024 StavbaEU.sk