Danfoss FHM-C6 zmontovaný paralelný zmiešavač pre podlahové vykurovanie 088U0096
Danfoss FHM-C6 zmontovaný paralelný zmiešavač pre podlahové vykurovanie 088U0096 Danfoss FHM-C6 zmontovaný paralelný zmiešavač pre podlahové vykurovanie 088U0096 Danfoss FHM-C6 zmontovaný paralelný zmiešavač pre podlahové vykurovanie 088U0096

Danfoss FHM-C6 zmontovaný paralelný zmiešavač pre podlahové vykurovanie 088U0096

Danfoss FHM-C6 zmontovaný paralelný zmiešavač pre podlahové vykurovanie 088U0096 Zostava obsahuje: čerpadlo Grundfos UPS 15-60, priamočinný regulátor teploty prívodu FH-TC, teplomer na prívode F... Zobraziť celý popis »


Výrobca: DANFOSS
Model: 088U0096

Popis

Danfoss FHM-C6 zmontovaný paralelný zmiešavač pre podlahové vykurovanie 088U0096

Zostava obsahuje: čerpadlo Grundfos UPS 15-60, priamočinný regulátor teploty prívodu FH-TC, teplomer na prívode FHD-T, vstavaný spätný ventil.

Zmontované paralelné zmiešavače podlahového vykurovania Danfoss, majú za úlohu regulovať teplotu prítoku a požadovaný prietok a nachádzajú svoje uplatnenie v sústavách horúcovodného podlahového vykurovania.

Kompaktná konštrukcia a prispôsobivosť umožňujú montáž paralelného zmiešavača priamo k rozdeľovaču, a to ako z pravej alebo ľavej strany a pripojenie hlavnej prípojky potrubia buď zo strany či zo zdola. Na reguláciu teploty privádzanej horúcej vody je použitý automatický proporcionálny regulátor. Tento regulátor zaisťuje správny zmiešavací pomer a tým zabezpečuje, aby privádzaná horúca voda do sústavy podlahového vykurovania bola vždy konštantný. Prípadne pripojený bezpečnostný termostat chráni podlahu proti príliš vysokej teplote a ďalej pripojené čerpadlo, s elektronicky meniteľnou rýchlosťou, sa automaticky nastavuje tak, aby okruhom pretekalo správne množstvo vody. Dostupné je tiež 3-rýchlostné čerpadlo. Vstavaný kontrolný ventil zaisťuje správny smer prúdenia vody. Sadu paralelného zmiešavače dopĺňajú hore umiestnený odvzdušňovací ventil a na prívode pripojený teplomer.
Paralelné zmiešavače podlahového vykurovania Danfoss, majú za úlohu regulovať teplotu prítoku a požadovaný prietok a nachádzajú svoje uplatnenie v sústavách horúcovodného podlahového vykurovania.

Dokumenty

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2007 - 2024 StavbaEU.sk